עזרה בניתוח כף רגל

עזרה בניתוח כף רגל

שלום לכולם, מבקשת לקבל אבחון הוליסטי ע"פ תאור כף הרגל: רגל קרה מאוד.יבלת בצד הלטראלי של הבהונות. אצבעות אחת ושתיים נוטות החוצה לכיוון הזרת. אצבע מספר שתיים גדולה במיוחד והציפורן (בעיקר ברגל שמאל) כהה ובעלת נטיית התעגלות כלפי מטה. בשתי הרגליים עור יבש וקשה הצבע השולט הוא חום צהבהב.יבלות קשות ויבשות באזור הלב והריאות.התקלפויות נרחבות באזור הכבד,כיס מרה. הרגל שייכת לגבר בן 30 תודה רבה, ושנה נפלאה.

avorly

New member
מיכאלה היחידה 1, ברוכה הבאה

בצל פורומינו. הרושם הראשוני שאני מקבלת הוא של הרבה תקיעות. צבע, עור יבש וקשה, יבלות,פטריות צפורניים. האם אפשר לקבל צילום של הרגליים?

vca

New member
כן, יש הרבה דברים השמורים בפנים

רק אוסיף כי עושה רושם שיותר חשוב לאדם מה אומרים עליו מבחוץ מאשר מה הוא מרגיש מבפנים. הוא יאזין יותר לקולות מבחוץ מאשר לאלה הבאים מבפנים. ככל הנראה יש הרבה כעס אגור ואצור בתוכו, ייתכן כי הוא נראה חמוץ וקשה לו לעכל חוויות אותן הוא עובר בחיים. האם האדם נחבא אל הכלים ? עושה את עצמו בלתי נראה ? איפה הוא גר ? יש לו מקום משלו ? האם יש לו חיים משלו או הוא עושה את הרוב למען אחרים ? האם הוא חי עם ההורים שלו, או לפחות עם האמא ? האם הוא מפנק את עצמו מידי פעם ? מרשה לעצמו לתת לעצמו משהו ? הי הלי פעם מקרה דומה לזה. בשני הטיפולים הראשונים פשוט ישבתי וחיבקתי את רגלי המטופל. לא עברתי על שום מערכת אלא פשוט הייתי שם עבורו ללא תנאי. חיבקתי את הרגליים שלו ברכות ובעוצמה כדי שידע שיש לו כתף עליה הוא יכול להשען. בהצלחה. שנים טובות.

תודה על התייחסותכם. ותשובות לשאלות.

כרגע לצערי אין באפשרותי לשלוח תמונות (בעייה טכנית במחשב). האדם הזה נשוי ואב לשלושה ילדים קטנים. הוא מפנק את עצמו ועושה למען עצמו מעט מאוד. שכחתי לציין כי בשתי הרגליים יש לו חריץ אורכי שחוצה את אזור המים. אין לו בעיות עיכול(ברמה הפיזית) אשמח לקבל את דעתכם גם בעיניין זה. שוב - אלפי תודות.

*g99

New member
מה שמדאיג אותי זה דווקא המשפט:

"הוא מפנק את עצמו ועושה למען עצמו מעט מאוד", והיבלות מסביב לאזור הלב. מה מצבו (הפיזי) של הלב? האם יש לך פרטים? אם הוא לא נידב לך מידע רפואי בקשי ממנו שילך לעשות בדיקות של הכל,שתן,דם לב כבד..(ולך אני מדגישה את עניין הלב) אם הוא יתחיל לחשוש ולשאול אותך למה מה כבר ראית?,תעני לו שכלום,פשוט בשביל השקט שלו ובכלל זה חיוני מידי פעם לעשות בדיקות כלליות.

מצבו הפיזי תקין.

דבר ראשון שביקשתי היו בדיקות דם (בזה אני מבינה יותר מאשר ברפלקסולוגיה;) הכל היה תקין.

למעלה