עזרה בנייד

עזרה בנייד

אחי רוצה לקנות מחשב נייד ואין לו שנייה זמן להתעסק עם זה. אז הוא הטיל עליי את המשימה- לבחור לו אחד שיהיה ממש זול (מקסימום 4000 שקל).עכשיו מה אני מבין ממחשבים ניידים??????????????? בקיצור אם תוכלו לתת לי חוות דעת מיקצועית איפה אני יכול לקנות מחשב בסכום הנ"ל (רצוי פחות). מה שהמחשב צריך לעשות נחשב לדעתי די בסיסי, כמו למשל צורב DVD מישחקים כבדים אין צורך שיפעיל. אבל בבקשה לא טרנטה אה כן ואם אצם יכולים להגיד מאיפה קונים זה יהיה מצויין. אני מעדיף לא מאתרי אינטרנט אלא מחנויות. תודה מראש לכולם

יאיר B

New member
4000 ש"ח, אתה רוצה חדש?

אם כן - אין הרבה כאלה. לא יהיה לך קשה מדי למצוא. אני יודע שבאג מכרו פעם דגם של HP (סמפטרון, 256MB, 40GB) ב-4000 ש"ח. לא יודע אם עוד מוכרים אותו. זה פשוט מעט מאוד למשהו סביר. מה אתם רוצים להריץ עליו (מבחינת תוכניות? רק צריבה? - קנה שולחני, יותר זול).

Jan22

New member
טרנטה ? ב4K בקושי מתחילים לגרד

את הנייד הבסיסי ביותר ;נייד חדש מתחיל מ4.5K ,שלרוב מגיע בדגמי הסלרון M ,ועבור דגמי הפנטיום צריך תקציב של 5פלוס .

Kukac

New member
אוקיי. אבל אני ראיתי במו עיני

מחשבים ב3000 שקל ולא יד שנייה. יש במסנגר אייקון כזה של דולר- השוואת מחירים.מפנים אותי לכל מיני חנויות. יש שם מחשבים גם ב3000. נראה לי שבישביל מישהו שהצרכים הם ממש בסיסים לא צריך מחשב מי יודע מה אם תוכלו להציץ באתר הזה של המסנגר זה יהיה אחלה. חוץ מזה האם קנייה ברשת אמינה?? האם שם יותר זול. ואם כן איפה???

יאיר B

New member
אתה יכול לעלות את הלינק של האתר הזה?

זה מסקרן אותי לראות מחשב חדש ב-3000 ש"ח... (לא כולם עובדים עם מסנג'ר...). או לחילופין לכתוב את שם החנות (בגוגל יש הכל!).

למעלה