עזרה בנות

הדרומית

New member
עזרה בנות../images/Emo80.gif

אינדיאנית- איך מתאפרים? קחו בחשבון שמהיום השיער שלי כבר לא שטני-דבש אלא סגול חציל.
אני מצרפת תמונה כדי שתעזרו לי... תודה.

אוישששש איזה יפיופה ../images/Emo9.gif

בדיוק בפורים אני הולכת לאפר מישהי לאינדיאנית! ויש לי רעיון ע-נ-ק לאיפור של אינדיאנית לפורים! קודם כל מייק אפ ואחר כך פודרה כמובן. שפתון חום וסומק חום עם ברק חום נוצץ כמו בתמונה, את יכולה לעשות את זה עם צללית חומה בצבע כזה בערך.. ועכשיו לעיניים: שימי צללית מבריקה לבנה על כל העפעף העליון ואפילו תסתירי את הקצה של הגבה עם הרבה לבן, פשוט תמשכי את כל הלבן הצידה ומתחת לעין רק בקצה הפנימי שלה ממש מעט, עכשיו קחי עם צללית שחורה ופשוט תמשיכי את הגבה בקו ישר כלפי מעלה. ואל תתייחסי לחלק שהסתרת ממנה ככה שהגבה תיהיה בצורה סינית כזאת ישרה וטיפה כלפי מעלה את בטח יודעת למה אני מתכוונת... אחרי שאת עושה את זה קחי עם צללית חומה כהה או ירוקה חאקי למקרה שהחום כבר נמאס עלייך... ותעשי פס עבה על כל העפעף העליון כלפי חוץ ותמשיכי אותו עם שפיץ ממש בכיוון של הגבה בחלק הפנימי תמשכי אותו לכיוון האף למטה ככה בשני הצדדים, לפי התמונה. אחר כך איליינר דק עם שפיץ ארוך בקצה החיצוני ומתחת לעין תעשי את הפס של האיליינר דק וצמוד לריסים ובקצוות של העין פשוט תמשכי אותו כלפי מטה ואחר כך מסקרה שחורה! בהצלחה!

למעלה