עזרה בנות..בבקשה...

simit13

New member
עזרה בנות..בבקשה...

תנו לי רעיונות למשחקים וכל מני דברים שניתן לעשות .... כאילו אנחנו נפגשים ודי משעמם. אז אם יש לכן רעיונות מיוחדים או סתם רעיונות בבקשה תכתבו לי. - אנחנו 6 בגילאי 14-15.תודה.

Broken Smile1

New member
אתם יכולים לשיר

אני וחברה מחלקות שירים ומורידות מילים מהאינטרנט, ושרות
. אתן יכולות לפטפט, לדבר על העתיד, לצאת לסרט. אתן יכלות לשחק בלילה [משהו כמו 9/10 כשחושך] מין תוספת כזאת ולהתחבא ואז נגיד בחרתן 2 תופסות, וכל השאר מתחלקות לקבצות שוות, כולן מתחבאות, התופסות סופרות, וצריכות להבהיל את אול שהן מוצאות, ואז גם הן תופסות. [משחק כיפי!] אפשר להשתמש במסכות מפחידות, וככפות [מבלי שהקבוצה של המתחבאות תדע].

אוקי...

*נשיקה סטירה *אמת או חובה *מאה נשיקות *אני לא זוכרת איך קוראים למשחק אבל הנה הוראות: יושבים בשורה, לוקחים מקל והראשון שם אותו פה ומעביר לשני פה אל פה... כל סיבוב חדש חותכים חתיכה מהמקל וככה ממשיכים... *כיסאות מוזיקלים בנות על בנים... ו.. זהו.. אם את רוצה הוראות של איזשהו משחק רק תגידי..

tzlilonit1

New member
אמממ..מזה נשיקה סטירה ומאה נשיקות?

אני לא שאלתי את השאלה אבל אני רוצה לדעת

tamarushz

New member
מאה ואחת נשיקות ונשיקה סטירה..

שכולם יושבים במעגל ונותנים אחד לשני נשיקות [אסור להחזיר למי שקיבלת ממנו]. כל עשר זה בפה או משהו כזה וגם מאה ואחת אם אני לא טועה.. נשיקה סטירה זה ששני ילדים יושבים על כיסאות גב אל גב, סופרים עד שלוש וכל אחד מסובב את הראש לאח הכיוונים. אם שניהם לאותו כיוון זה נשיקה בלחי, ואם לכיוונים שונים זה סטירה. עושים ככה שלוש פעמים. שלוש נשיקות בלחי הופכות לאחת בפה.. אממ מקווה שהבנת.. אני לא הכי ברורה.. :)

סתיו מם

New member
יש לי כמה שאלות

יש רק בנות במפגשים או גם בנים? כי זה חשוב לרעיונות... מחכה לתשובה

למעלה