עזרה בנושא קללות

עזרה בנושא קללות

שלום רב רק לאחרונה בני בן ה7 הובחן סופית שיש לו טורט ע"י פרופ גרוס לאחר קריאת ההודעות שלכם החלטתי לפנו כאן אולי אתם תוכלו לסייע לי אצל בני התיקים הם קולים וגם תיקים בפנים לאחרונה הוא התחיל מאוד להשתמש במילים מאוד לא יפות איך אני יכולה לדעת עם זה חלק מהטורט? מדי פעם הוא זורק לאויר דברים מיניים מאוד מוזרים מאוד ביזרים שזה אני יודעת מתאים לטורט מקריאת חומר מקווה תגובה מהירה מאחר ואני עובדת עצות איך להגיב לדיבור הזה. אפרת

קופרולילה

לתופעה של הקללות קוראים קופרולילה.פחות מ-10% מלוקי הטוראט לוקים בה. יש לשים לב אם הבן מקלל במודע או שלא במודע.לפעמים הם מקללים כדי למשוך תשומת לב. יש לבדוק האם הוא גם מקלל בפומבי או שלפעמים מרביץ קללה עסיסית ללא קשר למה שהוא מדבר למשל. כל הקללות הוא בעלות גוון מיני מובהק. באתר אסטי אשר יש לו קישור פה גם מדברים על תופעה זו וספיחיה. בכל מקרה עדיף להתייעץ עם פרופ' גרוס בנדון שיהיה לכם בהצלחה משה

שביק

New member
בקר טוב אפרת, את מוזמנת ליצור אתי

קשר טלפוני ע"מ שאוכל לעזור לך. את מס' הטל אתן לך במסר. בהצלחה! שביק

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

לדעתי פשוט להתעלם הוא בסה"כ בן 7...זה לא בשליטתו. במידה וזה ממש בצורה מוגזמת...נא שוחחי עימו...ונסי ללמד אותו שברגע שהוא מרגיש שיש לו צורך לומר מילה לא יפה - שפשוט ילחש אותה בכדי שלא ישמעו אותו..וכך גם לא יצטרכו להעיר לו.

../images/Emo91.gifמאמר - "להבין קופרולליה"

מצורף קישור למאמר. מקווה שיעזור לכם. אם יהיו שאלות ממוקדות יותר לאחר הקריאה - אנחנו כאן!

amitbety

New member
מאמר פשוט מצויין

מתאר יחסית במדוייק את התחושות של הסובל הקופרולליה. אומר זאת ממקור ראשון עם קופרולליה קשה .

הלנה

New member
צריך לבדוק

האם הקללות נאמרות בהקשר מסויים (כתגובה למשהו שנאמר לו) או שנפלטות ללא סיבה נראית לעין.

למעלה