עזרה בנושא יין

roieal1

New member
עזרה בנושא יין

אני הולך לעבוד בעבודה שמצריכה ידע בנושא יינות, והבעיה היא שאין לי אפילו מושג ירוק בעניין. מה אני צריך לדעת, מידע בסיסי ומעבר, לעבודה בבית מלון? תודה

Crazy_Bitch

New member
אם זו עבודה כסומלייה...

ובגלל שאנחנו חיים בארץ ולא בצרפת, שם לומדים לזה רציני, אתה בעיקר צריך לדעת להתאים בין יין לאוכל (למרות שהיום זה כבר פחות משנה), להכיר את הסוגים בתפריט (מה יבש, מה אדום ומה יקר) אה כן- ולדעת לפתוח בקבוק בלי לעשות פאדיחות, ולמזוג לפי הסדר: קודם לשאול מי רוצה לטעום, או למזוג למזמין אחר כך לנשים, קודם למבוגרת יותר ועד לצעירה ואז לגברים...

GHSI

New member
אי יספר לך על פאדיחה

פעם הייתי אמור לפתוח בקבוק יקר של שארדונה. תפסתי אותו עם מפית וכאלה ושהפעלתי כוח לפתוח את הבקבוק הוא החליק ו....לא נשבר רק נשפך קצת..... כעיקרון צריך לא לעשות את הפאף הזה שחולצים את הפק ולפתוח לפי כל המסורות הקיימות(כל סוג והסיפור שלו)

נשמח לעזור!!!!

היי לך איש הענבים הינה חברה העוסקת בתחום של הדרכת בתי עסק ומלצרים מזה שנים . אשמח למסור לך חומר כתוב על כל כללי הטקס. תוכל ליצור עימי קשר ב-50-37-37-1800 איש הענבים יוסיבן אודיס

נשמח לעזור!!!!

היי לך איש הענבים הינה חברה העוסקת בתחום של הדרכת בתי עסק ומלצרים מזה שנים . אשמח למסור לך חומר כתוב על כל כללי הטקס. תוכל ליצור עימי קשר ב-50-37-37-1800 איש הענבים יוסיבן אודיס

נשמח לעזור!!!!

למעלה