עזרה בנושא הסוד

אתי88

New member
עזרה בנושא הסוד

שלום לכולם ראיתי וקראתי את הסוד ואני כל יום אומרת תודה על מה שיש לי אך יש דבר אחד שאני צריכה עזרה אני מבקשת כל יום שהרוויח בפרס הראשון בלוטו (כמובן שאני שולחת פעןמיים בשבוע לוטו) אך אני לא מצליחה לדמיין , ואיני בדיוק יודעת איך ממש לבקש זאת אשמח עם למשהו יש רעיונות ועצות בנושא תודה

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה אתי

שני דברים עלו בראשי כשקראתי. דבר ראשון: האם זה חשוב לך שהכסף יגיע מהגרלה בטוטו? מדוע לא לבקש להרוויח סכום מסויים? היקום כבר יארגן את הדרך. דבר שני: מה האמונות שלך על הכסף? מה זה כסף עבורך? לאיזה אנשים יש הרבה מאוד כסף? מה חשוב לך בלהרוויח הרבה כסף? תשאלי את עצמך את כל השאלות הללו. יכול להיות שיש לך אמונות שמתנגשות עם הרצון להרוויח הרבה כסף. בהצלחה. באהבה עופרה

היי אתי

אני כל כך מבינה אותך....גם החלום שלי הוא להרוויח המון כסף ויכול להיות שזה יגיע גם מהלוטו, מה שחשוב הוא להיות בתדר הנכון, תרגישי עשירה וכך תמשכי אלייך לחיים הזדמנויות להתעשר, כל פעם שאת שולחת לוטו, תרגישי את ההרגשה של הזכייה, תראי את עצמך בודקת את המספרים ששלחת ושהם תואמים למספרים שעלו בגורל...ישנם דרכים רבות ליצור שפע של כסף, אך קודם כל זה מתחיל בחשיבה שיוצרת הרגשה של "אני מיליונרית ויהי מה!!!!" בכל מקרה אני מרגישה באותה סירה עם כל מי שחשקה נפשו בכסף וכמה שיותר,מהיום תתחילי להודות על השפע שזורם אלייך ו, תדפיסי דף חשבון ותרשמי את היתרה שאת רוצה לראות שם, (כך אני עשיתי)תסתכלי על זה כל יום ותודי על כך, תתרכזי בשפע וכך זה יגיע אלייך, אני עוברת גם את אותו תהליך למרות שאני לא משולחי הלוטו, אני כרגע מרוויחה סכומים שמהם אני רק שואפת להתקדם ויוצרת חשיבה מכוונת לשפע ומאמינה בתוצאה הסופית וסומכת על הייקום שייתן לי הזדמנויות להרוויח בשפע....ב ה צ ל חהלך ולכל המיליונרים בפוטנציה!!!! סוף שבוע מדהים ופורה!!!

למעלה