עזרה בנושא גסטון

מצב
הנושא נעול.

SHIRA777

New member
עזרה בנושא גסטון

עזרה בנושא גסטון
איך ואיזה קומפרסים לעשות כדי להקל על הגושים שנוצרים כתוצאה מהגסטון? תודה מראש על העזרה- אם יש למישהוא מושג

גסטון וקרינון ../images/Emo101.gif

עזרה בנושא גסטון
איך ואיזה קומפרסים לעשות כדי להקל על הגושים שנוצרים כתוצאה מהגסטון? תודה מראש על העזרה- אם יש למישהוא מושג
גסטון וקרינון

מצרפת קישורים להודעות שנכתבו בנושא (מתוך שאלות נפוצות). ההודעות של "raining in my heart" נכתבו על ידי, בניק הקודם שלי. עדיין ממליצה בכל פה על קרינון. אם יש עוד שאלות - אשמח לעזור. אני מבינה כי למלח יש גם כמה פטנטים
ואני בטוחה שהוא יתן אותם עוד מעט. בהצלחה

ננוק3

New member
../images/Emo91.gifלשירה

עזרה בנושא גסטון
לשירה
מנסיוני מה שהכי עוזר זה לעסות את המקום מייד במשך מספר דקות,הגושים מתפזרים ופחות כואב.בהצלחה ננוק1

שלי שלי2

New member
הי שירה../images/Emo140.gif

עזרה בנושא גסטון
הי שירה

מצטערת לענות באיחור... כמו שנכתב בפורום מצאתי שחשוב מאוד לחמם את האמפולות בכף היד לפחות 20 דקות. לאחר ההזרקה חשוב, חשוב, חשוב, לעסות היטב את המקום כ-10 דקות. לאחר העיסוי לשים קומפרס קר על המקום.(מוכרים בסופר פארם שקיות ג'ל שניתן לחמם במיקרוגל או לקרר במקפיא-מומלץ בחום). הכי חשוב זה למצוא את השיטה שהכי עוזרת לך.
!

מצב
הנושא נעול.
למעלה