עזרה בנושא בי"ס (יעלי?)

עזרה בנושא בי"ס (יעלי?)

אם אני רוצה שהילדות יתחילו בשנת הלימודים הבאה בבי"ס , מתי צריך לרשום? באיזה תאריך מתחילה שנת הלימודים? ולמה לכל הרוחות אני לא מוצאת באתר של בי"ס טופס רישום??? (בחיי שהיה לפני כמה חודשים!)

yaelli10

New member
היי היידי../images/Emo141.gif

הם עסוקים שם בשידרוג האתר של בי"ס רשום - Deze site is nog in bewerking יעני הם עדיין עובדים על האתר. עוד רבע שעה אני יוצאת לאסוף את אלה אז אני אשאל שם לגבי נוהל רישום מחו"ל ואם יהיה צורך, לא תהיה לי בעיה לשלוח לך בדואר טופס רישום. אגב תדאגי להצטייד בצילום הכתובה או בתעודה של הרבנות בה נישאתם.

yaelli10

New member
הם יעדיפו כתובה

אבל אם אין אז גם תעודת נישואין זה מספיק אבל חשוב שהחותמת של הרבנות שם למטה תהיה קריאה וברורה. העניין הוא שאת צריכה להוכיח שאת יהודיה - אוי אברוך שכחתי -נדמה לי שגם תצטרכי לבקש ממשרד הפנים תמצית רישום שלך. זה מן תעודת לידה. אני לא בטוחה אבל אם יש לך כתובה אז זה מספיק. ואם לא אז הם גם ידרשו ממך תמצית רישום אוכלוסין. מאחר ואני לא נישאתי ברבנות, הייתי צריכה להמציא להם תעודת נישואים של ההורים שלי וזה לא הספיק אז הם גם ביקשו תמצית רישום. הם= הרבנות ההולנדית ו-הם קובעים אם היהדות של הילד מוטל בספק או במילים אחרות - האם הוא יוכל להצטרף לבי"ס.

הבנתי ../images/Emo13.gif

טוב, אבל מניחה שתעודת נישואין ישראלית באישור הרבנות תספק את תאוותם.... (מקסימום... הכתובה הענקית שלנו נמצאת בארון האכסון למעלה....). נו- זו באמת פעם ראשונה שהחתונה דרך הרבנות עוזרת לי במשהו...

למעלה