עזרה במתנה

Romeo Ferrari

New member
עזרה במתנה

לחברה שלי שאני הכי אוהב בעולם יש בסוף החודש יומולדת אני לא יודע מה ליקנות לה בתור מתנה ראשית, תעזרו לי המתנה צריכה ליהיות בסביבות 1,000 ש"ח ואם זה עוזר היא תיהיה בת 17 ואנחנו ניהיה שנה ו 7 חודשים ביחד תודה

היי רומאו

אני במקומה הייתי רוצה לקבל זר פרחים יפה. תכשיט חמוד שיסמל את האהבה שלכם. בגדים. משהו נחמד לחדר. תלוי מה היא אוהבת. אבל תקנה את הדברים הרגילים. הכי אהובים עלינו.

אני לא יודעת אבל אם זה יעזור סבבה

תתחיל בארוחה נחמדה אצלך בבית אחר כך תבוא אליה במתונות שקשורות ל17 שנה שהי חיה או לשנה ומשהו שאתם ביחד ואם אתם זוג את זה עדיין לא הבנתי אז אתה יכול לקנות את הטבעת הכי יפה ולהכניס את זה לתוך גלידה ולהביא לה בסוף הארוחה וכמובן להוסיף זר פרחים ומשהו אינטימי

Romeo Ferrari

New member
כן, ברור

מסביב יש לי בלי סוף דברים לעשות אבל מתנה ראשית.... היא תקבל דובי, בלונים, פרחים, שיר רשום עם ציור, שיר מוקלט על ליווי, ועוד ועוד... ליומולדת הקודמת קניתי לה שרשרת חמודה, לשנה בייחד קניתי לה עגילים, טבעת לא כדי כי זה יפחיד את אמא שלה... היא תמיד אמרה שהיא פוחדת שאני אקנה לה טבעת. אולי צמיד כזה יוקרתי, מה אתן אומרות?

get well

New member
יש לי רעיון אבל הוא לא ממש רומנטי

אלא שימושי יותר תראה מה חסר לה ותקנה את זה 1000 ש"ח זה הרבה כסף אז חבל לזרוק את הכסף על שטויות (אפילו שזה רומנטי בטרוף) תחשוב מה חסר לה, דיסקמן,MP3,צורב,DVD ב1000 ש"ח אפשר לקנות המון דברים אז תחשוב על זה נ.ב חשבתי על משהן עכשיו זיכוי של500 ש"ח ברנואר/זרה (הם מחדשים עכשיו אז אולי שאת תיהיה בעיה/כל רשת אחרת שהיא אוהבת!!! לשנתיים תקנה לה את הצמיד כי זה יותר רומנטי, אבל ביומולדת רוצים לקבל מה שחסר זאת לפחות דעתי מה אתה אומר???????????

אנהלה

New member
אני חושבת קצת אחרת... 1000 ש"ח זה המון! אתה יכול לקנות לה הרבה דברים אבל לדעתי פשוט תשקיע בבילוי שווה ביותר! חוץ מלקנות לה פרחים וכל הדברים האלה... (תקנה פרחים בכל מקרה) תפתיע אותה, קח אותה ליום שלם של בילויים - רק אתה והיא. ב1000 ש"ח ואפילו בפחות מזה אתה יכול לארגן אחלה פעילויות... קח אותה לשייט או שתעשו צניחה חופשית או כל דבר שנראה לך נחמד ולא שיגרתי או שתבלו בטבע, תטיילו איפהשהוא ותכין לה פיקניק נחמד ובסוף תקנחו את הערב בארוחה רומנטית במסעדה נחמדה או אפילו אצלך בבית. הכי חשוב זה שתפתיע אותה - תספר לה על משהו קטן שאתה מארגן לה: תגיד לה שאתם הולכים למועדון או משהו כזה ואז היא לא תצפה ליותר ואז תפתיע אותה עם כל הפעילויות שהכנת... בכל אופן, מה שלא תעשה, תהנה ותספר לנו אחר כך...

למעלה