עזרה במשפחתון

mmfried

New member
עזרה במשפחתון

שלום! אני חדשה בפורום הזה (גיליתי עליו רק עכשיו). אני צריכה עזרה דחופה במשפחתון לבן הקטן שלי אם אפשר בסביבות קייזר או שמשוני (צבאי). לא מצאתי לו שום משפחתון והזמן הולך ואוזל. אשמח לעזרה. תודה.

בן כמה הוא?

במשפחתון של בתי יש מקום , אבל רק לפעוטות בני שנה - שנה וחצי. אם את מעוניינת תשלחי לי מסר

mmfried

New member
אני די מיואשת מהחיפוש אז ...

אשמח לשמוע המלצות וכמה שיותר מהר.

srsaron

New member
גם אני מיואשת

גם אני מקייזר ומחפשת לביתי משפחתון עד כה לא מצאתי משהו נורמלי והמצב על הפנים, הלכתי להמון מקומות, הבנתי שרוב המקומות הטובים עוברים מפה לאוזן והמקומות שהם פחות טובים ויש להם פחות דרישה מתפרסמים במקומונים ובעיתונים. גם אני לא יודעת מה לעשות.

srsaron

New member
הילדה בת חמישה חודשים

ואני באמת לא יודעת כבר מה לעשות, כיסיתי את כל המודעות שהיו בעיתונים ואני לא מתכוונת לשלוח אותה לאחד המקומות שראיתי. אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור במציאת משפחתון טוב - אישה חמה ואוהבת שמטפלת עד חמישה ילדים ותיתן הרבה חום ואהבה יחד עם מקום בטיחותי ומרחב לילדים, או שתי מטפלות על מספר קטן של תינוקות. ולא שיתקעו אותם באיזה ממ"ד קטן וצפוף... המייל שלי [email protected] תודה על העזרה

mmfried

New member
אם תשמעי על משהו תודיעי לי ולהפך

אני פשוט עובדת עצות ומתחילה להלחץ קצת

oolay

New member
אנחנו במשפחתון נחמד בקייזר. שלחי

מסר אם מעניין אותך פרטים.

mmfried

New member
לא קיבלתי את המסר

אשמח אם תוכלי לשלוח לי אותו שוב.תודה.

אני לא ראיתי אבל.....

הגילאים של הצעירים אצל יפעת הם מגיל שנה וחצי אני חושב... ויש לה מקומות...וכל מקום שיש לה זה הורה מפסיד(בטח שגם הילד) פשוט עילוי ואני מציק עם זה כי אני באמת מאמין בזה אז אל תצעקו עליי...

גם אני חדשה ומחפשת משפחתון../images/Emo140.gif

יישר כח לחברי הפורום - האוירה כיפית והמידע יקר ערך! במודיעין כבר 3 שנים אך נחשפתי לפורום הזה רק עכשיו, בזכות הקטנצ'יק שנולד לפני קצת פחות מחודשיים והוציא אותי לחופשה נהדרת של 12 שבועות - אז יש לי זמן להתעדכן ובעיקר הצורך. לפני כמה ימים עשיתי עבודת "דוקטורט" בארכיון הפורום על משפחתונים ופעוטונים, כולל שמות וטלפונים שהצלחתי לאסוף והמחשב החליט להתרסק ולזרוק את כל מה שאספתי... אז מקווה שבעזרתכם אוכל לקבל המלצות למשחפתון/פעוטון/מטפלת (לא בטוח שרוצים מטפלת אבל עוד לא פסלנו לגמרי) לתינוק בן 3 חודשים (יהיה בינואר) אשמח לקבל המלצות כאן או במסר

למעלה