עזרה במשחק רשת

עזרה במשחק רשת

אני לא מדבר על הצד הטכני אלא הצד המקצועי. אף פעם לא קרה לי שהייתי כ''כ גרוע במשחק. אני משחק במנג'ר 2001-2002 עם עידכונים מ-2003 זה הפרטים:פתחתי משחק רשת עם אח שלי אני אינטר והוא מילאן. עשינו כבר שתי עונות במהלכן אח שלי זכה בגביע אופ''א,שתי גביעים,אליפות,סופרקאפ אירופאי,וסופרקאפ איטלקי. אני לעומת זאת לא זכיתי בשום תואר והכי קרוב שהייתי לתואר היה בהפסד לאח שלי בגמר גביע אופ''א(הוא ניצח אותי 6-0!!) הסגל שלי בפתיחת העונה השלישית הוא: שוערים:בופון,וקובצ'יץ'. הגנה:אשלי קול,פויל,פרדיננד,וולטר סמואל,לוסיו,וסיעד(המצרי) קשרים אחורים:ויירה,ואברומוסוני קשרים:ג'ו קול,לי באוואר,ג'יולי,ליונברג,ורוזצקי קשרים מאחורי חלוץ:איימאר,וזומה(איזה כישרון מדרום אפריקה שמצאתי) חלוצים:אנלקה,סנטה קרוז,קרספו,אוואן,וציגאלקו כמו שאתם רואים,בניתי סגל חלומות אבל עדיין אני לא מצליח להתברג טוב בצמרת! אם יש למישהו עצות מיוחדות או שיטות מיוחדות שיתן...ושיזכה למצוות

3-1-5-1 טקטיקה מושלמת למילאן במנג'ר

אני זכיתי איתה בכל התארים האפשריים עם הטקטיקה הזאת 3 בלמים בקו אחד קשר אחורי ברמה טובה מאוד 5 קשרים בקו אחד כאשר ל2 בצדדים חיצים אבל לא עד למעלה ולקשר האמצעי אתה נותן תפקיד חופשי בלי חצ אבל בקטע של הבלי כדור בהתקפה אתה מעלה אותו למעלה אם הבנת למה אני מתכוון וחלוצ בודד עם יכולת סיום טוב ואופ דה בול טוב וכמובן נגיחות ובהוראות טקטיות של הקבוצה תעשה: מסירות קצרות .....מנטליות התקפית....לחצ על כל המגרש.......תיקולים ...הארד.... זהו אם אני זוכר נכונה .......אם אתה נתקל בקשיים האייסי שלי 216903022 בהצלחה

גם עם המערך שאני משחק היום

בליגות שונות הייתי לוקח את כל התארים. פשוט אני חושב שיש איזה משהו שחסר ואני לא יודע מה הדבר הזה...

ממ...אולי זה הכל בראש..שלך

תפתח את העונה השלישית ותראה לאן מתפתחים הדברים זה כולה אחיך והוא לא יותר טוב ממך זה בטוח בהצלחהה.

הבנאדם חייה

לוקח תארים בסיטונאות.. פתחתי את העונה השלישית באופן גרוע...הפסדתי את כל משחקי החוץ שלי..וניצחתי את כל משחקי הבית.. אני רק בחסד עדיין נמצא במקום חביב.. רק בליגת האלופות אני דורס כל דבר שעובר לידי.. וגם עשיתי עסקה עם אח שלי,אני מקבל את סידרוף תמורת תומאס רוזיצקי

OFIR 10

New member
הדרך הכי טובה היא

להלשין לאמא

חחח אל תדאג

אנחנו מערבים המון דברים מהחיים האמיתיים. הרבה שחקנים עברו ממני אליו וממנו אליי בגלל שהתערבנו על משחקי כדורגל בפיפ''א..חחח

למעלה