עזרה במשחקי WWF

עזרה במשחקי WWF

מספר שאלות לכל מי שיוכל לעזור: SMACKDOWN2 1. החשובה והקריטית: מה הקוד שמאפשר לשחק בכל המתאבקים בSMACKDOWN2? 2. איך משחקים בעונה? יצרתי לעצמי מתאבק, אבל בעונה אני רק רואה את הלו"זים של האחרים. איך אני "נדחף"? 3. למישהו יש קובץ עם הקומבינציות של המהלכים? WWF RAW לSNES למישהו יש? היה לי ונמחק? (בROM לPC) תודה לכל העונה!

system Rulz

New member
תשובה

1. 90 אחוז שלא קיים כזה קוד שחק בעונה ותפתח אותם לאט לאט 2.כשאתה מתחיל את העונה הוא שואל אותך איזה מתאבקים שיצרת אתה רוצה שיהיו במשחק אתה בוחר את המתאבק שאתה רוצה ואז הוא אמור לקבל קרבות. הערה: אתה צריך לשים את המתאבק שלך בדיוויז´ן מסויים (אירופה עולם וכו´) כדי שיקבל הרבה קרבות. 3. לגבי המהלכים רוב המהלכים במשחק נעשים ע"י שילוב של כפתור וחץ לכן זה טיפשי לעשות למשחק הזה קומבינציות של מהלכים. דבליו אף רו לי אין מקווה שעזרתי

לא נראה לי שיש קוד

שמאפשר לשחק בכל המתאבקים אבל זאת לא בעיה להשיג אותם אתה עושה פחות מחצי שנה עונה(בכל חודש 5 ימים ו-5 קרבות) וישר אתה משיג את כל המתאבקים אתה מקבל גם קרבות שולחן וטי אל סי כדי לשחק בעונה אתה נכנס ל SEASON ובשביל לבחור מתאבק אתה נכנס ל ENTER ובוחר מתאבק שאתה רוצה אחרי שבחרת אתה נכנס ל MATCH ותבדוק אם יש לך קרב באותו יום ואם אין לך אז אולי ביום הבא יהיה

כדי להשים את המתאבק שלך מתמודד

על איזה שהיא חגורה וכדי שתקבל קרבות אתה צריך להכנס ל RENKING

lwc4life

New member
יש לי את Raw - אם אתה רוצה אותו אז

אפשר לדבר ב-IRC ואני אתן לך את Raw וגם אסביר לך איך לשחק בו online עם אנשים אחרים (אם אתה רוצה) בעזרת תוכנה שנקראת Zbattle.net (יענו כמו battle.net של וורקרפט). זה מין שרת מרכזי שנותן לך לראות מי עוד רוצה לשחק ובמה.

lwc4life

New member
"תהיה במירק" זה קצת כללי, לא...?

וחוץ מזה, אני מניח שהתכוונת ל"תהיה באיי.אר.סי" כי מירק זו תוכנה ספציפית ולא הצ´אט עצמו. ד"א, קראת מה שכתבתי על האפשרות לשחק אונליין?

lwc4life

New member
כדי להתחבר ל-IRC צריך תוכנה

התוכנה הטובה ביותר היא מירק, אבל יש גם תוכנות אחרות. אפשר להגיד שמירק היא האקספלורר של IRC והיא כ"כ פופולרית עד שאנשים חושבים שזה אותו דבר.

את מירק יש לי.

התחברתי פעם אחת. אני צריך הדרכה בעניין. איך אני מוצא אותך שם?

lwc4life

New member
בדרך כלל אני משתמש באחד משני שרתים

dalnet או efnet - שניהם נמצאים ברשימה שמגיעה עם Mirc - בשביל efnet יש אפילו גרסת שרת ישראלי. אם תקבע איתי שעה, פשוט נחליט על שם של ערוץ שאני אפתח ואז (אחרי שתתחבר) תצטרך פשוט לתת פקודה כמו: j my-room-name/

למעלה