עזרה במציאת רופא

eileil1

New member
עזרה במציאת רופא

אני חדשה בפורום אבל ותיקה בתחום הניסיונות... אולי יש לכן המלצה על רופא טוב שמקבל ממאוחדת אני ממש מיואשת מהרופא שלי תודה רבה

eileil1

New member
תוספת לבקשת העזרה

כמובן רופא שמומחה בפוריות...

orel06

New member
בוקר טוב יקירתי../images/Emo24.gif

ברוכ הבאה לפורום הכי תומך שיש ברשת! ראשית - שהיה מהנה , אם כי אני מקווה שלזמן קצר. שנית- אני בשמחה הייתי עוזרת , אבל אינני מכירה רופאים מקופת חולים "מאוחדת" . אני חושבת שכדי לך לציין מיקום בארץ שבו את רוצה להיוועץ עם רופא , כך יהיה לבנות הנפלאות קל יותר לעזור לך בחיפוש הנרחב. והמון המון הצלחה בהכל

eileil1

New member
../images/Emo101.gifארגסט

סימתי לקחת ארגסט לפני שבועיים וטרם קיבלתי (כמובן שבדקתי ואני לא בהריון) הרופא המליץ לי על עוד מחזור של ארגסט יש לכדור תופעות אדירות עלי, חוץ ממצבי הרוח המשוגעים, החזה של גדל לממדי ענק ויש לי בחילות וכו' משהי היתה בסיפור הזה? אני מפחדת שמשהו לא בסדר...

פּוֹנְג

New member
כל מה שתגידי שעושים לך ההורמונים-

אני יאמין. כל אחת מושפעת מהן באופן שונה לי אישית אין הרבה תופעות לוואי מההורמונים (אך מהצד השני גם אין לי הריון בזכותם
) אבל אני גם לא קיבלתי ארגסט על מנת לקבל מחזור. בכל מקרה, אם את במעקב אצל רופא ויש לך הרגשה לא טובה, אז תפני אליו. עם הרגשות לא מתווכחים , מקסימום ביזבזת לו רבע שעה מזמנו. זו זכותך.

דנה121

New member
הארגסט הרג אותי

עלי הוא השפיע כמו כדור שינה, והתפתחה לי המיגרנה של החיים. אחרי יומיים תמימים התקשרתי לרופא שלי ואמרתי לא עוד. לא יכולה עם זה. (ולי באופן אישי אין בעיה עם המחזור, נהפוך הוא, הוא מגיע כמו שעון, אז החלטתי להתנגד לרופא שלי ולמורכבות הטיפולים שלו....)

טאיה1

New member
הי אילאיל

גם אני לקחתי ארגסט ולא קבלתי וסת וגם לי הרופא אמר לקחת עוד פעם (אולי יש לנו אותו רופא?) ולמרבה ההפתעה, גם בפעם השניה לא קיבלתי. מאד מתסכל (אותי לפחות). אני מקווה שאצלך הפעם השניה תהיה יותר אפקטיבית, ובכלל אשמח לשמוע אם הוצע לך טיפול אחר, במקום הארגסט. דרך אגב, זה הפעם הראשונה בעשרים שנה שאני לא מקבלת וסת. גם אצלך זו תופעה חריגה?

eileil1

New member
ני טאיה

הי טאיה הלולויה. קיבלתי בסוף אחרי 14 ימים. הלוואי וגם את תקבלי עד שיגיע אליך המסר מי היה מאמין שאני כל כך אשמח לקבל מחזור. האמת שזה היה די סיוט. באופן כללי אני בחורה מאוד רגועה ושליוה אבל הכדורים האלה די משגעים לי את המערכות (בלשון המעטה). מעבר לחזה שגדל פלאים יש לי התקפי מצב רוח מטורפים (ואני ממש לא סובלת מכאלה בשיגרה). גם עליך הכדורים משפיעים?

eileil1

New member
רופא באזור המרכז

תודה רבה על ההודעה! כמובן שצריך לציין אזור משום מה אני די מבולבלת ומתרגשת שאני כותבת את ההודעות האלה זה קצת קשה בהתחלה כל עניין השיתוף הזה... (אצלי העניין עדיין די דיסקרטי)

orel06

New member
ונשאר דיסרטי../images/Emo23.gif

כולן כאן פותחות את הלב אחת בפני השניה . יש כאלו שמוכנות להזדהות בשם האמיתי , ויש כאלו שעדיין לא מרגישות מוכנות. אבל כולן כאן זוכות לבית חם ויחס אישי. עוד בקשה קטנה.. ראיתי שפתחת כמה הודעות במקביל , בקשה.... ברגע שאת רואה שהתייחסו להודעה שלך...כמו לדוגמא עכשיו , ההתיחסות שלי , ראי למעלה יש אייקון של תגובה, כך תוכלי לענות ולהתייחס להודעות שהבנות משאירות לך , בתוך ההודעה המקורית הראשונית שלך ( שמסומנת בכתום בשורה הראשונה ) . וכל זאת במטרה לא לבזבז את דפי הפורום , שמה הודעות שחשובות לבנות לא יילכו לאיבוד אחרי מס' שעות מעטות. תודה... אני בטוחה שמייד יגיעו שאר הבנות הנפלאות ויעזרו לך בהמון אהבה

orel06

New member
תיקון...

סליחה, למעטה יש אייקון של + הוספת תגובה, לחצי עליו ואז תוכלי לענות להודעה הרלוונטית

blessed

New member
ברוכה הבאה

אני לא ממאוחדת אז לא יכולה להמליץ אבל למעלה בשורה הכחולה ב"לוחות" תוכלי למצוא המלצות על רופאים.

פּוֹנְג

New member
לשרשר יקירתי, לשרשר ../images/Emo3.gif

על מנת שלא יגמרו לנו מהר הדפים ויעברו לעמודים קודמים - אנחנו משרשרות הודעות ומשתדלות לא לפתוח יותר מהודעה אחת בפעם ביום או יומיים. על מנת למצוא המלצות על רופאים את יכולה להציף בלוחות הפורום (בשורה הכחולה למעלה) יש שם מצבור גדול של המלצות. ובכלל נחמד להסתובב שם בשורה הכחולה הזו, יש הרבה קישורים להרבה נושאים שיכולים לעניין אותך. בהצלחה.

אני ממאוחדת

אני לא יודעת איפה את גרה, אבל ד"ר טוגנרייך עובד גם עם מאוחדת והוא ממש טוב (קבלתי הרבה המלצות מחברות),וגם מאוד אנושי .בהצלחה !

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. מצטרפת לדברי פונג, שווה לטייל בלוחות הפורום ולחפש המלצה על רופא. אני מקוה שלא תצטרכי לחוות עוד הרבה חוויות הורמונליות, אבל תכיני את עצמך לכך שכל הקריזות האלה זה ההורמונים ולא את. לא שזה מקל על הקריזות אבל לפחות מאפשר לך לסבול את עצמך
. בהצלחה נועם

למעלה