עזרה במציאת קטע למישהו יש את התוכנית\קטע עם מלכות היופי 2002 (כשמיקי גבע יצא מהשק) תודה
K kodit New member 22/4/03 #1 עזרה במציאת קטע למישהו יש את התוכנית\קטע עם מלכות היופי 2002 (כשמיקי גבע יצא מהשק) תודה
P Prof. James Potter New member 22/4/03 #2 אם לא יעזרו לך פה ../images/Emo16.gif (לי אישית אין את הקטע), צור קשר עם ארכיון "קשת" ותהיה מוכן לשלם הרבה. ניר
אם לא יעזרו לך פה ../images/Emo16.gif (לי אישית אין את הקטע), צור קשר עם ארכיון "קשת" ותהיה מוכן לשלם הרבה. ניר
ס סקייטר גירל New member 22/4/03 #4 אויש זה קטע מצוין!!!! אהבתי אותו!!! מה הכתובת שלך זוהר תזכירי לי?
H Human Nature New member 23/4/03 #6 הכתובת של הבית שלך ../images/Emo98.gif אנחנו מתכננים לפרוץ אלייך לבית, ולקיּם את המפגש שם. כל הריבים והבולשיט הזה- זו סתם הסוואה. אנחנו מדברים במסרים על הכל
הכתובת של הבית שלך ../images/Emo98.gif אנחנו מתכננים לפרוץ אלייך לבית, ולקיּם את המפגש שם. כל הריבים והבולשיט הזה- זו סתם הסוואה. אנחנו מדברים במסרים על הכל
K Kryptonite New member 23/4/03 #7 ששש...אבי!../images/Emo168.gif יופי, עכשיו הרסת הכל. כולם - להודות לאבי כולם: "יופי אבי..."
K Kryptonite New member 23/4/03 #9 ../images/Emo24.gif|../images/Emo168.gif או, סורייי!!!!! כולם - אבי, אנחנו אוהבים אותך!