עזרה במציאת סרט

rock lover

New member
עזרה במציאת סרט

היי, אני מחפש את הסרט הזה שמאוד אהבתי. ראיתי אותו לפני כמה שנים, אני חושב שהוא יצא באמצע שנות ה90. זה סרט עתידני ,היה איזה מתקן ניסוי למשהו (נראה כמו כדור כסוף גדול) אבל אני לא זוכר למה. הייתה אישה שנכנסה לשם והפעילה אותו, היא הייתה משהו דומה לאסטרונאוטית (יענו עשתה ניסיון למתקן). מה שכן אני זוכר, זה שהיו מצלמות שצילמו אותה (היא הייתה בתוך הכדור), והיא הייתה בקשר עם מרכז הבקרה, אבל אחרי איזה 2 דקות נותק הקשר, והיא המשיכה לדבר ולדווח למצלמות על מה שהיא רואה. היא דיברה עם חייזרים, ושאלה אותם כל מיני שאלות. וכאשר היא חזרה אף אחד לא האמין לה, וכשהיא רצתה להראות להם את הקלטות, כול מה שהיה זה שלג. אמממ.. זה לא ממש תיאור טוב, אבל אולי אתם מכירים, ראיתי אותו ממש מזמן...

BluePrint

New member
לא, אינכם טועים!

זה בהחלט Contact עם טום סקריט וג'ייק ביוסי. (למה שחקני המשנה אף פעם לא מקבלים את ההערכה המגיעה להם?)

Kidmaniac Liron

New member
ג'ון וויט שואל את עצמו את אותה שאלה

All in fun

BluePrint

New member
עם כל הכבוד לג'ון וויט...

הוא לא שחקן משנה, הוא רק שיחק תפקיד קטן בסרט גדול. (מישהו ראה את בראד פיט ומאט דיימון בConfessions of a Dangerous Mind?)

BluePrint

New member
?and your point being

לא אמרתי שזה רע. ג'ון וויט שחקן טוב, ובEnemy of the State הוא הופיע בתפקיד קטן. נכון, אז הוא הופיע בתפקיד משנה, אבל הוא לא "נעול" שם. אני התכוונתי לשחקנים שלא מגיעים לתפקידים ראשיים.

Kidmaniac Liron

New member
מצטערת, גם אני לא לגמרי מבינה את

הנקודה שלך... אתה החלטת ש "Enemy of the State" הוא סרט של ג'ין הקמן ולא של ג'ון וויט ולאחר מכן התלוננת ששחקני המשנה ב "Contact" לא מקבלים מספיק קרדיט כשבסך הכל מישהו ציין ש "Contact" הוא סרט של ג'ודי פוסטר. עם כל ההערכה שלי לשחקני משנה, שלעתים מופיעים דקות ספורות בסרט ו"גונבים את המופע", לשחקני המשנה ב "Contact" "מגיע" בדיוק אותו קרדיט ש"מגיע" לשחקני המשנה ב "Enemy of the State" -- לדעתי בכל אופן. אם דעתך אחרת, כל מה שאתה צריך לעשות זה לציין זאת ולא להעיר לאחרים שלא נתנו קרדיט לשחקני המשנה. לדעתי, ג'ודי פוסטר היא זאת שגרמה ל "Contact" להיות מה שהוא והיא הרוויחה את הקרדיט הזה. גם אני הייתי עונה " "Contact" בכיכובה של ג'ודי פוסטר".

BluePrint

New member
אל תערבי מין שאינו מינו.

לא החלטתי כלום, ואת גררת את ג'ון וויט מהפתיל האחר. את רוצה שאודה בטעות? הנה, אני מודה, טעיתי: נאמר "ג'ון וויט" בהקשר לEnemy of the State, לא זכרתי אותו שם וחשבתי שנפלה טעות, אז "יריתי מהמותן" בלי לבדוק, ופספסתי. הקוסם השחור התכופף, הליזר פגע במראה שהחזיק Serpent King, וחזר אלי. (מזל שברחתי) לא מספיק שגם הקוסם השחור צחק עלי? לא הערתי לאף אחד, רק הוספתי מידע ונסיון לפתוח דיון. מה? אני חייב לעשות זאת בהודעה ראשית? צריך הוראה מפורשת כמו: "תגיבו לזה" או "אני פותח דיון."? בסדר, בפעם הבאה.

BluePrint

New member
הרגשתי חיוך בהודעתך שם...

וזו היה רק המחזה קצרה של רצף ההודעות. לא משהוא שיש לתת לו חשיבות.

Kidmaniac Liron

New member
איזו התגוננות...

בכל אופן, אם כל מה שניסית היה לפתוח דיון בנושא שחקני משנה - קבל את התנצלותי, לא כך זה נראה לי, שמחה שהבהרת. לצערי, אני עדין חושבת ששחקני המשנה ב "Contact" לא התעלו על עצמם (או על ג'ודי פוסטר) מספיק כדי לקבל אזכור בשרשור "זהה את הסרט".

BluePrint

New member
...desperate times

זה נקרא "ניצול שישור". התעלו או לא התעלו, זו לא השאלה, השאלה היא האם זוכרים אותם. טום סקריט, לאחר Alien וTop Gun (בשבילי גם Picket Fences), לדעתי הוא שחקן ראוי לציון כמו ג'ון וויט בEnemy of the State. (הנה חזרנו לזה...) וג'ייק ביוסי... זה כבר קיבעון שלי עם משפחת ביוסי מאז Under Siege.

למעלה