עזרה במציאת חומר אקדמי בנושא גישור

עזרה במציאת חומר אקדמי בנושא גישור

שלום רב, אני מחפשת כתבי עת / מאמרים אקדמאים העוסקים בנושא הגישור בתחום יחסי עבודה בלבד(פתרון סכסוכי עבודה) לצורך עבודה סמנריונית בקורס יחסי עבודה מישהו יכול לתת לי הכוונה/עזרה? אודה מאוד לעזרה, סיגלית

חומר אקדמאי

שלום סיגלית. ניסית לפנות לאוניברסיטה? בכל אוניברסיטה יש ספרייה מכובדת וניתן להעזר במחשב של הסיפרייה כדי לחפש חומר בנושא רלוונטי. באוניברסיטאות/מכללות תוכלי למצוא חומרים. נוסף על כך, יש אתר שנקרא "עולם המשפט" - זהו אתר של סטודנטים (אני חושבת רק מבר אילן) וניתן למצוא שם מחברות קורסים של סטודנטים למשפטים. תנסי לבדוק גם באתר הזה אם יש חומר רלוונטי. בכלל, לאחרונה סטודנטים נעזרים רבות באינטרנט כדי להעביר חומרי לימוד, ולכן כדי לאתר את אותם אתרים, תוכלי לפנות לפורומים/קומונות של סטודנטים באונבירסיטאות/מכללות, ולשאול לגבי חומרים או אתרים מתאימים. כדאי לפנות לסטודנטים למשפטים/לסטודנטים במחלקה ליישוב סכסוכים. חפשי פורומים של סטודנטים. בתפוז למשל, יש קומונות של מחלקות מאוניברסיטת בר אילן, וחלק מהקומונות מאוד פעילות. בהצלחה.

יהל887

New member
בנוסף,

אם יורשה לי: באתר סולחה, של ד"ר דוד סילוורה תוכלי למצוא חומר רלוונטי; וישנם מרכזי הדרכה למגשרים (אם להוסיף קצת לדברי איריס) - מסונפים לאוניברסיטת תל אביב ובר אילן, תחת הכותרת של מרכזים לישוב סכסוכים. - נראה לי שכאשר תגלשי לשם, לא תתאכזבי. בהצלחה!

למעלה