עזרה במנג'ר 2007 איך להוסיף עוד מנג'ר בזמן המשחק??? כדי שיכלו לשחק 2 אנשים... תודה!
N Natural Satla New member 12/11/06 #1 עזרה במנג'ר 2007 איך להוסיף עוד מנג'ר בזמן המשחק??? כדי שיכלו לשחק 2 אנשים... תודה!
N Natural Satla New member 12/11/06 #3 זה פותח משחק חדש לא אפשרות לשני שחקנים יחד.. הורדת את המשחק או שקנית אותו?
S SiC New member 12/11/06 #4 מה הקשר? מה שהוא אמר לך נותן לך להוסיף מנג'ר חדש... אלא אם אץה לא משחק ב FOOTBALL MANAGER 07
N Natural Satla New member 12/11/06 #5 אוקי דקה אני הורדתי 900 מגה של המשחק.. זה נראה כמו המשחק המלא יש בו הכל חוץ מהאפשרות להוספת שחקן כדי ששני אנשים יכלו לשחק במשחק יחד באותו זמן..
אוקי דקה אני הורדתי 900 מגה של המשחק.. זה נראה כמו המשחק המלא יש בו הכל חוץ מהאפשרות להוספת שחקן כדי ששני אנשים יכלו לשחק במשחק יחד באותו זמן..
S SiC New member 12/11/06 #6 לא יכול להיות א) לא מדברים בפורום על הורדת משחקים ב) תשים תמונה או משהו, כי אין מצב שמה שאתה מתאר אפשרי (אלא אם הורדת גרסא דפוקה או משהו בסגנון)
לא יכול להיות א) לא מדברים בפורום על הורדת משחקים ב) תשים תמונה או משהו, כי אין מצב שמה שאתה מתאר אפשרי (אלא אם הורדת גרסא דפוקה או משהו בסגנון)
N Natural Satla New member 13/11/06 #7 איפה ה options הזה? אולי יש לי את זה ואני לא יודעת להפעיל יחד במשחק..