עזרה במכירות.

nimrodakar

New member
עזרה במכירות.

שלום לכולם, הרבה פעמים שאני מוכר מוצר 1 - (יש הרבה סוגים ממנו ולכן מכל דגם אני מחזיק משהו כמו 3 אותו הדבר) ,שולחים לי הודעה בפרטי ומבקשים אם אני יכול השיג נגיד בין 5 ל 25 יחידות כאלו. העניין הוא שאני יכול ופה מגיע השאלה שלי : אם קונה פונה אלי עם שאלה של קנייה של כמות מסויינת שעדיין אי לי במלאי אבל תוך כמה ימים אני מארגן את זה ואני אומר לו שאין בעיה , איך אני ממשיך בצורה הטובה ביותר מפה אחרי שסגרנו על מחיר סופי של עלות מוצר+משלוח. האם אני צריך לפתוח ליסט חדש במצב של BUY IT NOW? על פתיחה ומכירה בפורמט כזה אני משלם יותר 12% ועל הסכום המכובד שמשלמים לו לא בא לי לשלם 12% כי גם ככה כל המכירות שלי הם פומביות עם עמלה של 9% מאיביי , בקיצור יש אפשרות של לשלוח INVOICE דרך איביי ? אם אני שולח INVOICE דרך פייפל האם זה נחשב למכירה מחוץ לאיביי? אשמח אם תייעצו לי כיצד לשפר את המצב הזה שאני פוגש דיי הרבה למזלי הטוב טפו טפו טפו...

w2s

New member
שאלה חשובה שדורשת יצירתיות

באופן עקרוני PAYPAL מיועד גם לעסקאות שלא קשורות לאי ביי, או מחוץ לאי ביי ואין בעיה להשתמש בפייפאל על מנת לבצע מכירות עם לקוחות מחוץ לאי ביי. העניין הוא שבאי ביי לא רואים בעין יפה ניסיונות להפוך עסקאות של אי ביי לעסקאות מחוץ לאיביי. חשוב להבין שניסיונות לשכנע קונים לבצע עסקאות פרטיות עלול להביא להשעיית חשבון והגבלות. דעתי האישית : לקוחות שרכשו ממך בעבר דרך אי ביי, ויש לך את פרטי ההתקשרות שלהם, ניתן להציע להם מוצרים ומכירות מיוחדות מחוץ למסגרת אי ביי. אם הלקוחות פנו אליך דרך אי ביי ומציעים בעצמם לבצע את העסקה מחוץ לאיביי, יהיה כדאי לעבור למסרים פרטיים ולנסות שם. באופן כללי, אני לא ממליץ להפוך מכירות שהתחילו באי ביי למכירות מחוץ לאי ביי. בהצלחה,

nimrodakar

New member
המשך..

מה שהצעת לי לעשות זה בדיוק מה שאני עושה לקוחות חוזרים אנחנו מבצעים מכירה רק עם פייפל ולקוחות חדשים אני עושה דרך איביי ( תמיד מכירה ראשונה להכיר אחד את השני אני עושה דרך איביי) . מה לגבי המכירה של המוצר שלי? אין שום פתרון חוץ מאשר לעשות מכירה BUY IT NOW ולשלם 12% על סכום מכובד? ניראה לי צריך להמציא פורמט חדש לזה...

ozitex

New member
תראה את זה ככה

כשאתה מוכר יחידה אחת או שתיים אתה מוכרו במחיר RETAIL. ממילא כשאתה תמכור כמות של כמה עשרות תצטרך לתת הנחה שלא תפחת מ- 10% ואז זה יתקזז בעצם עם עמלת איביי שאתה ממילא תשלם אם העיסקה תיסגר בתוך איביי. תלך על פי המלצתו של מאיר- זו הדרך הנכונה לבצע עיסקאות מהסוג הזה.

דניאל34

New member
לי יש שיטות אחרות

אני מנפח את מחיר המשלוח על חשבון המוצר על המשלוח אי ביי לא לוקחים עמלה ויצאת בזול

ozitex

New member
לא המצאת את הגלגל

השיטות הללו מוכרות לקונים אבל לא ממש עובדות. כל קונה היום יודע לעשות 1+1. הקונים מבינים מהר מאוד שעובדים עליהם ואתה עלול גם לחטוף פידבק שלילי על זה. אגב זה נחשב גם עבירה על חוקי איביי. יש מה שקרוי excessive shipping. ניפוח מחירי משלוח. איביי לא אוהבים את זה בגלל הסיבה שציינת בעצמך. הם לא מטומטמים. אם מתלוננים עליך שאתה מנפח מחירי משלוח, אתה עלול לחטוף הערה מאיביי.

דניאל34

New member
OZI אתה לא מפוקס

מדובר במקרה הספציפי שבו המחיר כבר נסגר והקונה יודע כמה הוא משלם מראש ולא ממש אכפת לו אם ה 380$ שהוא משלם מחולקים כך או אחרת אין ספק שבמכירות רגילות זה לא מומלץ

ozitex

New member
מפוקס וחצי

מי שכאן לא מפוקס זה אתה. אתה מדבר על "יש לי שיטות משלי" ואני הגבתי ספציפית למה שכתבת. אתה לא מצפה שאני אנחש או אדמיין שמדובר במקרה ספציפי. וגם אם מדובר במקרה ספציפי, בכל כלל יש יוצא מהכלל ואני התיחסתי לכלל. בפעם הבאה תהיה יותר מפוקס אז תקבל תשובה מפוקסת.

למעלה