עזרה במכונת תפירה

moranroz1

New member
עזרה במכונת תפירה

הייתי שמחה לקבל עזרה לגבי קניית מכונת תפירה, ראיתי כבר הרבה שרשורים רובם אם לא כולם היו לגבי הזינגר , אני מביאה את המכונה מארה"ב וראיתי באינטרנט המון מכונת של brother , אם הרבה יותר אופציות ובמחיר יותר נמוך... הייתי שמחה לשמוע חוות דעת על המכונות שלהם , ואם למישהו יש המלצה , אני באמת חדשה דנדשה בתחום , אבל מנצלת את העובדה שההורים טסים לארה"ב :) אשמח לשמוע על כל מכונה , ואני לא יודעת אם ראיתם , אבל מישהו יודע איפה מוצאים לבד?:))))))))))))) תודה ... שבת שלום לכולם.. :)

השואלת ה 101...

בטח שאלו את השאלה הזו 100 פעמים לפחות, אז אני השואלת ה-101 -
המלצות לרכישת מכונת תפירה כפי שכתבתי כאן לא מזמן, ההתקלות בפורום המדהים הזה, גרמה לי לחשק אדיר לתפור. לאמי יש מכונת תפירה (זינגר 514) מלפני 20 שנה. לא יודעת אם כדאי לחדש אותה או לרכוש חדשה. אם אחליט לרכוש חדשה (לאחר שאעזר בכם בבעד ונגד...) או לבקש כזו במתנה ליוםם ההולדת - שחל עוד חודשיים - מה מומלץ? על מה לשים דגש? אני לא מתכוונת להיות תופרת מקצועית, רק בתור תחביב. ראיתי ששאלו כאן לא מזמן את אותה השאלה כמעט, אבל מהשרשור שהתפתח לא הבנתי את התשובות. קראתי גם את המאמר לגבי רכישת מכונה חדשה, ובכל זאת - כאחת שלא מבינה כלום במכונות תפירה - אודה להמלצותיכם. המשך שבת נעימה.

תיתי א

New member
מכונה ישנה טובה

ממה שהספקתי לראות במכונות - הישנות הן הכי אמינות וחזקות , הבעיה איתן זה התיקון- הרבה פעמים ינסו לשכנע אותך לעשות טרייד אין (לא תמיד שווה להתפתה לזה), או שבאמת כבר אין את החלקים לתיקון שלהן. בכ"מ אם יש לך מכונה ישנה שעובדת, אני הייתי ממליצה להשאר איתה בהצלחה!!!

הסורג

New member
זהירות

צריך לזכור שמכונה מחול יכולה לעלות יותר כתוצאה ממכס בכול זות האריזה לא קטנה כמו כן צריך לחשוב על אחריות גם אז עדיף לחשוב פעמים .ההבדל מכירים בארץ לעומת חול הוא לא גדול אם ביכלל אז בהצלחה וכמו כן זינגר כבר לא כזו מומלצת מישום שהיצור בסין השאיר רק את השם ולא את הטוב שהיה בה

moranroz1

New member
בכל זאת,

אני יודעת , עדיין המחירים לא מתקרבים למחירים של מכונה חדשה בארץ... בכל זאת אני אשמח לדעת אם למישהו יש המלצות על brother אם החברה הזאת טובה , כי המחיר שלה הרבה יותר זול .. בערך 100$ .. ויש לה המון אופציות... וביקורות טובות .... עדיין לנוכח העובדה שאני באמת לא מבינה אשמח לקבל המלצה גם ממכם תודה : )

הסורג

New member
חשוב לבדוק

ארץ יצור ובכל זות מכונה ב100 דולר ללא אחריות וארץ יצור לא ברורה וסיכון להיתפס במכס חבל ברדר כמו זינגר כבר לא מה שהיה פעם לרוב רק השם נישאר

שש שבע

New member
ברדר ב100 דולר?

את יכולה להביא גם לי אחת? אבל ברצינות, אני הייתי לוקחת שתיים. אחת לתפירה והשניה לחלפים אם אין בארץ. אבל לדעתי יש. היתה לי ברדר 17 שנים עד שתרמתי אותה לנכה אחת ורכשתי לעצמי מכונה אחרת, למיטב ידיעתי היא עדין בכושר. ברדר בד"כ חברה טובה,, הייתי לוקחת את הסיכון בלי בעיה. ואם תטפלי בה יפה, לא תצטרכי בכלל אחריות, ונגיד ותצטרכי תיקון כמה יעלה? 200 ש"ח? עדין לא מגיע למחיר של חדשה כזו בארץ ...ממני קיבלת אישור לקנות...

רות מלר

New member
שש-אלו אכן המחירים למכונות מצויינות

יש בעיה אחרת הן באות עם טרנספורמטור וכיוון שמתח הזרם בארץ משתנה הם נישרפים מהר ולא אחת נגרם נזק למכונה עצמה

סתם הערה כללית לגבי הזמנת מכונה מחו"ל

כל מי שעשתה זאת - ועשו זאת הרבה גולשות - מאד ממליצה פני ל"פ ר פ ר י ם" היא כבר הזמינה כמה במחיר דומה - אכן יש מכס (שווה להצהיר אפילו) ובהחלט עדיף ספציפית המכונה שהראית היא "מחודשת" אבל יש גם חדשות במחיר דומה

למעלה