עזרה במחקר

noasgl

New member
עזרה במחקר

שלום רב!

במסגרת לימודים לתואר שני בפסיכולוגיה, אני עורכת מחקר על היחס של הומוסקסואלים ולסביות לטיפולי המרה (טיפולים שמטרתם שינוי נטייתם המינית). המחקר נערך במסגרת האוניברסיטה העברית.

לשם המחקר, אני זקוקה לנבדקים/ות בעלי/ות נטיות הומוסקסואליות/לסביות/ביסקסואליות. אם הינך עונה על הגדרה זו, אודה לך אם תסכים/י להשתתף. כל שעליך לעשות הוא להיכנס ללינק המצורף ולענות על מספר שאלונים. אורך המחקר כרבע שעה, והוא אנונימי לחלוטין. על מנת להשתתף, יש להיכנס ללינק ממחשב בעל מקלדת ולא מטאבלט/איי פד/ סמארטפון.

http://implicitatest.appspot.com/

אם אתם מכירים הומוסקסואלים/לסביות/ביסקסואלים שאתם חושבים שיסכימו להשתתף במחקר אשמח אם תוכלו להפנות את המייל אליהם.

לפרטים נוספים- ניתן לפנות אליי במייל: [email protected]

המון תודה מראש!

נעה

jowin

New member
אז מטרת המחקר .שהנטיה המינית זה

מחלה שדורשת טיפול ?!

noasgl

New member
כמובן שלא

שלום,
מטרת המחקר כלל וכלל אינה לטעון שהנטייה המינית היא מחלה שדורשת טיפול. מטרת המחקר היא לבדוק מה היא עמדתם של הומוסקסואלים ולסביות כלפי טיפולים שמטרתם שינוי נטייתם המינית, ומאילו משתנים עמדה זו מושפעת. טיפולי המרה הם טיפולים שהומוסקסואלים ולסביות שמספרם אינו מבוטל בוחרים או נדחקים לעבור הן בארץ והן בחו"ל. אני מנסה לבדוק בין השאר מה הם הגורמים המניעים אנשים מסוימים לעבור טיפולים מסוג זה, ומנסה להבין יותר על העמדה הרחבה יותר של חברי הקהילה לגבי הטיפולים. אני חושבת שזה חשוב מאוד לשמוע את עמדתם של חברי הקהילה בנושא, וכרגע אין אף מחקר אקדמי בארץ הבודק זאת.
אני מקווה שהבהרתי טוב יותר את אופיו ומהותו של המחקר. כמובן שלא הייתה לי כל מטרה לפגוע, ואני מצטערת אם כך הבנת את רוח הדברים, לא זאת הייתה כוונתי.
כל טוב,
נעה

noasgl

New member
תודה רבה!

אשמח לשתף, אני מעריכה שייקח כשלושה חודשים.

למעלה