עזרה במחלה/טפיל

עזרה במחלה/טפיל

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. משהו יודע מה זה הטפיל האדום שפגע בעליים של האקליפטוס ? בתודה מראש אוהד

שקדי

New member
התמונה לא ממש ברורה

ואינני מכיר טפילים או מחלות באקליפטוס יש מצב שריססו לידו בקוטלי עשביה???

צפנתי

New member
מכירה ואף ראיתי במציאות וגם

בתמונות בפורום שמירת טבע, לצערי אין לי מושג מה זה, והייתי שולחת את זה לפורמי מומחים אחרים וכן למעבדות.

טסונמי1

New member
ראיתי את התופעה הזו פעם ראשונה

על אקליפטוס במיכמורת- ניראה לי כמו כנימה למרות שאני לא בטוחה בדיאגנוזה- בכל אופן בישבילי זו הייתה תופעה חדשה אשמח לדעת מה זה אים למישהו הידע הודאי

אקליפטוס תשובה לרופן מהתא האישי

רופן התמונה לא מספיק ברורה אך מזכירה לי את פגיעת צרעת האקליפטוס אך הטוב ביותר לשלוח קטע כזה אלי למעבדה לאיבחון בברכה עודד יפה מנהל המעבדה

רוּפֵן

New member
אוהד

ראית את תשובתו של עודד ? "שלפ מעבדות..." האתר שלו, מופיע גם בצד הפורום - פרסומת צור איתו קשר ושלח לו.. וכו' יום טוב

Rוני

New member
מה צריך? מישהו שילם לו שהוא חייב

לנו? אני השקיתי ליתר בטחון
אולי החמסין של היום שותה קפה בדיזינגוף ביחד עם השלג של שבוע שעבר כשיתפנו - יבואו

Rוני

New member
לי זה לא אומר כלום ../images/Emo13.gif

למה זה יחסוך לך ריסוס? מה הוא אמור היה לעשות? ומה רצית לרסס? רק תרגום פשוט אני מבקשת

שקדי

New member
ישנה מחלה קטלנית בשקדים

בשם ''אנטרקנוז'' זוהי מחלת פטריה התוקפת את החנטים הצעירים לאחר הפריחה ואחרי שהתבססה בהם היא שולחת רעלנים דרך הענפים ושורפת את העץ המחלה מופצת רק באמצעות גשם ולכן יש לרסס לפני גשם בתקופה זאת אם אין גשם גם הדבורים יכולות להמשיך בהפריה וגם חוסכים ריסוס

א ס ף ב

New member
../images/Emo13.gifאם היה צפוי להיום מזג אויר קריר

אני מניח שהכותרות היו: "איזה שרב היום, לא היה צריך להיות יותר קר?"

א ס ף ב

New member
אגב, הטמפ' בירושלים הגיעה ל-21°C

כרגע היא 19°C (!) כאשר הממוצע הירושלמי לפברואר סביב 13°C אחוזי הלחות נעו סביב ה-15%, די יבש. מחר ירידה בטמפרטורות (תורגש היטב בשעות הערב) ועליה הדרגתית בלחות, יחד עם כניסת אובך.

למעלה