עזרה במושגים

undergrounD00

New member
עזרה במושגים

פורים שמח לכל עובדי הנמל! אני בודק אפשרות לעבוד בנתב"ג והייתי רוצה לדעת מה בדיוק תפקידם של המפעילים ומה זה מז"מים? תודה.

AgeGen

New member
מפעילים?

של מה? לגבי מז"מים: משקפים כבודת יד של הנוסעים לפני שעוברים ביקורת גבולות ונכנסים לדיוטי פרי, בעצם הבידוק הבטחוני האחרון לפני שנכנסים לטיסה. כבודת יד הכוונה לתיקים שאתה לוקח איתך למטוס, לא אלה שנותנים בצ'ק אין - אלא מגיעים לבגאג'. חברה צעירים כולם, סטודנטים וחיילים משוחררים, מגובשים (יש הרבה מסיבות בזמן האחרון), התפקיד עצמו לא קשה כמו סלקטור ולא משעמם כמו אבטחת שערים. יש יותר מעמדה אחת אז אתה לא חייב לעשות את אותו הדבר בדיוק כל היום (מה שכן זה לא שיא הגיוון אז לא לצפות שלא תשעמם, אבל בשביל זה יש איתך אנשים כל הזמן). יש גם עמדות שאפשר לקרוא וללמוד בהן. אבל זה עדיין חברת כ"א, אז אל תצפה לדובדבנים וקצפת. מה שכן יש הסעות 24 שעות ביממה מהבית עד לשדה (אבל הבנתי שאין יותר החזרי נסיעות אם אתה בא ברכב), מקבלים תלוש ארוחת צהריים כל משמרת (על חשבון המעסיק), יש ביטוח מנהלים, 6 משמרות ביום אז יש מקום לגמישות ולא כל השעות נוראיות. משכורת 25 לשעה. מקבלים מדים, קצת אווירה צבאית שם אבל מתעלמים.. צריך להגיע מסודר ונקי, מסופרים ומגולחים או עם זקן מלא. אבל אף אחד לא ימדוד לך בסנטימטר ואני הייתי שם כמעט שנה עם שיער לא קצר. אם מתקבלים יש קורס של שבועיים, ראשון עד חמישי 7-19 כל יום. כשאני עשיתי קורס שנה שעברה לא היו החזרי נסיעות או הסעות, צריך להגיע עצמאית, אבל מקבלים ארוחות כל יום. קורס קצת אינטנסיבי, לומדים הרבה נהלים בשבועיים ויש מבחן כל יום על הבוקר. צריך להגיע עם לבוש אחיד (חולצה מכופתרת לבנה מכנס שחור). אתה מוזמן לשלוח לי פרטית אם אתה רוצה עוד מידע.

למעלה