עזרה במאג'יק .....

intzi

New member
עזרה במאג'יק .....

שלום אני שחקן מתחיל בקלפי מאג'יק אם אפשר להפנות אותי לאתר בו יש הרבה מידע יל הקלפים בו אפשר לראות קלפים ויש בקיצור הרבה חומר על מאג'יק ועוד משהו האם יש תוכנה או משחק מחשב בו אני יכול לשחק במאג'יק מול המחשב??? השאלה האם יש דבר כזה בחינם שניתן להוריד מהאינטרנט ללא כל תשלום???? וגם מתי ישנן האליפויות הקרובות???

ננסק

New member
אתר "הפונדק" מארח את

הפורום הישראלי למג'יק. בפורום של "קשקשת ברשת" מופיעות מספר הודעות דביקות שמדברות על תוכנה חינמית למשחקי מג'יק ברשת, בדוק את הנושא.

Elenlos

New member
יש גם את האתר של Wotc

אני יודע על קיומה של תוכנה אבל לצערי היא כן עולה כסף (כמו כל דבר ש Wotc מייצרים...), מקבלים אותה עם Starter package של המהדורה השביעית, אני כבר לא זוכר כמה זה עולה (נראה לי בסביבות ה 60 ש"ח) אבל אתה יכול לקנות את זה בחנות "פריק" בתל אביב... אני אומר לך את זה כי זה לא חוקי שאני יאמר לך שפשוט אפשר להוריד את זה ב Kazaa ושאתה צריך לקנות את המוצר המקורי כדי שחברה שמרוויחה יותר מ- 600% על כל המוצרים שלה לא תפסיד כספים, כי אז זה ימנע ממנה לקנות את שאר החברות שהם עדיין לא קנו ואז לא יהיה להם מונופול קפיטליסטי על כל שוק משחקי התפקידים והפנטזיה...

ננסק

New member
מצטער לאכזב אותך

אבל ויזארדס היא לא מפלצת קפיטליסטית סטייל התדמית של מיקרוסופט. וקפיטליזם הוא בכל מקרה לא תירוץ לפיראטיות.

Remetz

New member
Take me for example...

I just ordered the 3.5 handbook for $21 ^_^ And I got it today *^_^*!!!

intzi

New member
אז אל תגיד להוריד מקאזזה

רק תגיד את שם התוכנה לא שאני חס ושלום מתכוון להוריד אותה זה בשביל חבר שלי!! אז אם אתה יכול להגיד את השם שהל אזה תודה

למעלה