*עזרה* - בלט

DanielTZ

New member
*עזרה* - בלט

שלום, אני מחפש אחר אתר עם מונחים בסיסיים ב-בלט תודה

יש את הספר

בלט-המדריך לריקוד הקלאסי של דרסי באסל.ממש מלמד מונחים בסיסיים. זה בעברית.(תורגם) אך יש עוד ספרים באנגלית.
ובהנאה!!!

ballet20

New member
אווו

אני שמחה שיש לנו לפחות פייבוריטית משותפת אחת
היא מ ד ה י מ ה!!!!ראיתי אותה בביידרה..ווי ווי אילו רגליים!!

מרנינית

New member
דנושששש

מה שלומך מותק??
ואכן,אכן היא מדהימה! והיי!אל תתלהבי!גם אני ראיתי אותה ב-'לה ביידרה'

ballet20

New member
אבל...

אני ראיתי אותה בלייב, בלונדון משורה רביעית!!!אוי...מהממת

מרנינית

New member
רעה אחת!!

אני...אני...אני עוד יראה את 'קירוב' לייב בסנט פטרסבורג,רוסיה!! וואיייייי שלמותתתתתתת

אני אחרי הלימודים

אעשה לי טיול לכבוד סיום התואר. ואסע למקומות הכוללים גם ,בראש ובראשונה בלט,גם אמנות וגם מוסיקה קלאסית. אוספת כבר כסף לזה.
עכשיו אני משקיעה בלימודים,ובפיתוח חברתי ואישי. הרי התחלתי חיים מחדש,וזה דורש גם השקעה. וזה בנוסף להשקעתי במחול,מוסיקה קלאסית ותרבות בכללותה. אך בסיום הלימודים מתכננת טיול הכולל גם מופעי בלט מהממים.

ballet20

New member
תפרגני, באמשלך../images/Emo8.gif

האמת שאחרי שראיתי עכשיו את אורלי דופונט (פריס אופרה בלט) אני כבר לא יודעת מי יותר מושלמת! באמת... וגם סילבי גיים בסדר, אה?
לא, אבל ברצינות, הביידר עם דארסי היה אחד המופעים היפים שהייתי בהם, ever.

מרנינית

New member
מפרגנת!../images/Emo3.gif

באמת יש כבוד לדארסי, כפרע עליה
נה נה בננה לי יש את המופע בבית ואני יכולה לראות אותו מלאאאא פעמים!חחח
סתם אבל בטח לנו אין אותו מופע...לי יש את המופע שהרקדנית המדהימה אלטינאי אסימולרטובה היא הרקדנית הראשית ולא דארסי שרוקדת את התפקיד של הבחור ההרעה שגונת לה ת'בחור...פפפפ שכחתי ת'שם! משו עם g ומלא z חחח

ballet20

New member
אגב, לידע כללי

השבוע דארסי הודיעה על פרישה- מאחר ויש לה שני ילדים קטנים והיא רוצה להקדיש להם יותר זמן. נקווה שהיא לפחות תלמד וכך תסייע לבנות דור עתיד של רקדניות אנגליות נפלאות כמוה, מאחר ורוב הסולניות של הרויאל הן זרות (מרינלה נונז- ארגנטינאית, אלינה קוג'וקרו- אוקראינית, תמרה רוג'ו ספרדיה וכמובן סילבי גיים שהיא צרפתיה).

מרנינית

New member
אמממ רגע...תני לי להבין...

דארסי היא רקדנית ראשית שעוד לא סיימה את הקריירה שלה והיא פורשת מרצונה???את יודעת כמה בנות היו מוכנות להיות במקומה?! אהמ אהמ! יו היא הרגה אותי עכשיו...אם הייתי ב"מעמד" כמוה בלהקה בחיים לא הייתי עוזבת!

ילדים וריקוד

לדעתי ניתן לשלב. כמו שיש נשים שהן מנהלות חברות ובעלות קריירה מפוארת. וגם בעלות משפחה וילדים שמקדישים גם להם. אז זה לא סותר. אך כל אחת צריכה להחליט מה שטוב לה ומה שמתאים לה,לפי דעתה. ואולי בא לה לעשות קצת הפסקה קטנה מהריקוד,כי בכל זאת זה טובעני. אך היא יכולה לחזור בהמשך. והיו רקדניות שלאחר הפסקה מסויימת חזרו. אז אל ייאוש! אולי היא עוד תחזור.

מרנינית

New member
חחח

אנהי לא סדיכאון מזה או משהו חחח סתם חבל...עד שיש סוף סוף רקדנית ראשית אנגליה...חחח

חבל חבל../images/Emo67.gif

אך אולי היא עוד תחזור. זה באמת חבל שהיא השקיעה בקריירה כל כך הרבה והגיע למה שהגיע. ואז בשיא עוזבת. אך זאת בחירתה. ויכול להיות שהיא רצתה קצת איוורור מהריקוד. ותחזור אחר כך. כאמור,היו רקדניות שלקחו הפסקה כלשהי וחזרו. לכן תמיד אני אומרת שיש עוד דברים נוספים לריקוד. כי בסוף,מרוב שמתעסקים רק בזה,באיזשהו שלב בחיים רואים שיש דברים נוספים,ואז יש שעוזבים את הריקוד,ולא מבינים שאפשר לשלב,ושזה לא סותר.

ballet20

New member
אכן, עצוב...

אין ספק שחבל...אבל היא הספיקה מלא (לא להאמין היא בת קרוב ל40!!!!אוי הלוואי עליי להיראות ככה בגילה...) היא בטח עוד תרקוד בגאלות וכו, לדעתי כשאתה ככה בתוך הריקוד אתה לא יכול באמת להתנתק.זה חלק מהחיים ולפעמים יותר מהחיים עצמם... וחוץ מזה כמו שכתבתי הלוואי שתלך להוראה- תארו לכם לעשות אצלה שיעור- חלום!!!!!

מרנינית

New member
חחחח

שיעור אצלה יכול להיות מדהים!! למרות ששיעור אצל מורה שהיא גם מורה בווגאנובה(!),וגם סולנית לשעבר בקירוב זה עוד יותר מדהים!! אהמ,אהמ

למעלה