עזרה בלזכור חומר

מצב
הנושא נעול.

yarongidi

New member
עזרה בלזכור חומר

עזרה בלזכור חומר
יש לי בקרוב מבחן בתולדות האומנות ויש לי חוברת של תמונות וכמה משפטים על כל תמונה ואיזו תקופה (רומית, יוון, ברוק, רנסאנס וכו)תאריך ושם האדריכל שאלתי היא- האם יש למישהו איזו עצה או דרך או רעיון איך אפשר לזכור את החומר הזה? תודה

*GormE*

New member
תסכם את זה

עזרה בלזכור חומר
יש לי בקרוב מבחן בתולדות האומנות ויש לי חוברת של תמונות וכמה משפטים על כל תמונה ואיזו תקופה (רומית, יוון, ברוק, רנסאנס וכו)תאריך ושם האדריכל שאלתי היא- האם יש למישהו איזו עצה או דרך או רעיון איך אפשר לזכור את החומר הזה? תודה
תסכם את זה
עובד נהדר ואם זה רק שינון- תעשה כרטיסיות עם התמונות

גולי מ

New member
תסדר בטבלה

עזרה בלזכור חומר
תסדר בטבלה
שם היצירה / שם האמן / שנה / תיאור כללי של היצירה מומלץ לכתוב לפי נושאים (למשל חלוקה לסגנונות / חלוקה לאמנים וכו...) וכמובן, לנסות לעשות הקשרים אסוציאטיבים שיעזרו לזכור

gamari

New member
שיטת לימוד

עזרה בלזכור חומר
שיטת לימוד
לכל יצירה ציור או מבנה יש מספר מאפיינים ברגע שתדע את המאפיינים ותוכל לזהותם בכל יצירה יהיה לך יותר קל גם לזכור את הפרטים הטכנים (תקופה, אמן , סגנון וכו') הכי נוח להדפיס על דף מספר יצירות ולסמן עם חיצים או לכתוב ליד כל יצירה את הייחודיות והעין כבר תצלם לך ברגע שתבין את הניתוח לכל יצירה. נשמע מסובך אבל זה עובד ואני תמיד דוגל שללמוד טוב זה בחברותא.. צירוף מוחות מעשיר, מכל אחד יש מה ללמוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה