עזרה בלהיכן לפנות

אתשלתש

New member
עזרה בלהיכן לפנות

קשה לי מאוד בשבתות וחגים ורציתי לדעת האם קבוצות תמיכה לאנשים כמוני בשבת או בחג עצמו שפשוט קשה להם. אני לא ממש שומר תורה ומצוות אני מחפש מקום שבו אפגש עם אנשים כדי להשיח דעתי מהשבת והחג (לאו דווקא בלחלל את השבת או כן לחלל פשוט מקום שאוכל להשיח דעתי עם אנשים כמוני)

לחילופין גם אם תפנו אותי לפורום או אירגון מתאים זה יעזור לי
תודה מראש

Sonic hedgehog

New member
בטוחה שאם תמשיך לכתוב פה תוכל להכיר

אנשים נחמדים לבלות איתם את השבת (הייתי מזמינה אותך לפה אבל אני גרה קצת רחוק). בנוסף להבנתי יש להלל לפעמים פעילויות בשבת אם זה משהו שמתאים לך.

אתשלתש

New member
חבל שאת גרה רחוק

את נשמעת נחמדה :)

אני באמת חושב לפחות בשלב זה להשתתף בדיונים וכל דבר אחר שאני מרגיש שנוגע לי בפורום

תודה על התגובה המהירה

Caro Kan

New member
אתה מוזמן

לפנות אלי בקשר לאירוח באיזו שבת... גר במרכז.

pokeret

New member
יש בפייסבוק קבוצה שמותאמת במיוחד למטרה הזו

וכמובן הלל.

וספר קצת על עצמך

אתשלתש

New member
היי פוקרט :)

לא מזמן סגרתי את הפייסבוק אבל זה לא נורא כי אני יכול לפתוח חדש תוכלי לתת לי יותר פרטים על הקבוצה אם זה רלונטי אני ירושלמי

שדיברתי עם הלל אז קצת נשמע מזו שענתה לי שאני לא חומר של הלל וגם לא ידעתי כלכך אם אני חוזר בשאלה או קצת מפשיר או לא יודע כל ההגדרות האלה מבלבלות אותי והתברר שבהלל זה בירוקרטי
שאם אתה לא קורא לעצמך חוזר בשאלה אז נכשלת בקבלה ו..נכשלתי

עכשיו על עצמי :)

אם זה בסדר פרטים כמו שם וגיל אשמח לחלוק איתך ועם אחרים במסרים בפורום זה קצת מרגיש לי חשוף

טוב אז ככה אני בשנות העשרים של חיי אוהב את החיים הטובים לצחוק להנות ולכייף אבל גם דיונים פילוסופים מתקבלים בברכה אצלי (יש לי גם חוש הומור טוב)

יש לי קצת מגבלה בכישורים חברתיים לכן פורמט של קבוצה מאורגנת יהיה לי הכי טוב אבל אני מצמצם פערים והיום אני די בטוח שאוכל להיות ברוב המצבים החברתיים אולי קצת להיות פסיבי לפעמים. זה לא מוחשי לאחרים זה יותר בתוכי אנשים כללית אוהבים להיות בחברתי בכל פורמט

תודה על התגובה המהירה

motii011

New member
זה באמת קטע בעיייתי אצלם (הלל)

בכל אופן בהקשר להשיח עם אנשים. כל מה שצריך זה עוד כמה מצטרפים ולקבוע מקום.
אני בעניין!

אתשלתש

New member
אני לגמרי בעד

אשמח שנגבש פה משהו נראה אם יהיו עוד מצטרפים\ות לדעתי אפילו 5-6 זה סבבה

Caro Kan

New member
נראה לי

שכל היוצאים חושבים שמשהו לא בסדר איתם (או שזה משותף רק לי ולך)... מגבלה בכישורים חברתיים. אין לך. סגרנו?

פעם גם אני הייתי אוהב דיונים פילוסופיים, היום אני מוצא אותם מיותרים יותר ממגבלה בכישורים חברתיים.

אתשלתש

New member
אשמח להרחיב איתך במסרים

"מגבלה בכישורים חברתיים" אחרי פורים ואחרי שהדברים יחזרו לאי שפיות יחסית שיגרתית
כרגע הראש שלי רחוק מצלול (ועוד לא הספקתי לשתות)

Caro Kan

New member
קודם

תכיר אותי יותר, רק אחר כך תספר לי על המגבלות שלך, ואני אשתף אותך בשלי.

אולי נפתח שרשור נפרד על מגבלות חברתיות?

כי אני פעם לא העזתי לאכול בפה פתוח.
ועדיין לא אוכלת פלאפל בפיתה אלא מפרקת אותו על צלחת ואוכלת עם מזלג. ואם זו לא מגבלה בכישורים חברתיים אז אוכל את כובעי עם כפית.

למעלה