עזרה - בלאקפול

Naughtius

New member
עזרה - בלאקפול

אוקיי, אני מגיע לבלאקפול בתקופה מאד עמוסה למטרת פסטיבל ולכן החלטתי להזמין מקום מראש... באינטרנט משום מה לא ניתן למצוא שום הוסטל אמיתי, הכל B&B וכאלה, לא מצאתי שום מקום עם חדרי דורם. אם מישהו יכול להפנות אותי להוסטל בבלאקפול, לאתר או למספר טלפון אני אודה לו מאד. גם אם למישהו יש אולי לונלי פלאנט לאנגליה אז בטח הוא יוכל למצוא שם פרטים של הוסטלים זולים בבלאקפול. תודה מראש לכל העוזרים!

יעל :-)

New member
נסיון לעזור

בלונלי פלנט לא ממש מוזכרים הוסטלים לגבי המקום הזה. מוזכרים שני מקומות: Big Blue Hotel ו-Old Coachhouse (יש עוד פרטים אם זה מעניין אותך, אבל זה לא זול כמו חדרי דורם שאתה מחפש). אתה גם יכול לעשות חיפוש באתר HostelWorld. יש שם מידע על כל מיני אופציות לינה.

sela v

New member
אם אין בעיר עצמה

אפשר לישון בעיר ליד, ולקחת אוטובוס או רכבת. דרך אגב למטיילים בבריטניה אם אתם עוברים בלונדון אשמח לפגוש אתכם, ולנסות לעזור אם אתם צריכים עזרה.

Naughtius

New member
זה בדיוק הקטע...

כבר עברתי בכל האתרים האלה, ובבלאקפול פשוט כאילו אין דורם, זה לא יאומן, אם נגיד אני רוצה חדר ל4 אני צריך להביא עוד 3 חבר'ה, וכהרגלי אני מטייל לבד, התעצבנתי וקניתי אוהל ושק"ש, שילכו להזדיין :) גם ככה יקר באנגליה :) וסלע, תודה על ההצעה, אבל האמת שזו לא בדיוק הפעם הראשונה שלי בלונדון, ואני אהיה שם רק לילה אחד (שאני אבלה אותו אצל איזה אנגלי שפגשתי באילת) :) לפחות לא באוהל כמו בבלאקפול :)

sela v

New member
לא מציע לפתוח אוהל

סתם ככה באיזה פינה. האנגלים לא יקבלו את זה יפה. לא יודע מה איבדת בבלקפול, זה די קרוב לליברפול, ואפשר משם לעשות טיול יום או למצא B&B זול, צריכים להיות הרבה B&B ואולי אפילו תוכל להתמקח על המחיר. באתרים ששלחתי אפשר גם לבדוק באתר כמו multimap.com את המרחק מהקמפינג לבלקפול.

Naughtius

New member
בבלאקפול אני הולך לפסטיבל...

זה 4 ימים. וכל יום מהצהריים עד הלילה. לא יהיה הגיוני מבחינתי לישון בליברפול.

strungout

New member
אז תשאל שתגיע לשם

או שתכתוב למישו מהאתר.. בטוח יעזרו לך!

sela v

New member
בד"כ בפסטיבלים פה

כולם עושים קמפינג. אם לא תרצה להסחב עם כל הציוד תשאיר בחדר אכסון באכסניה אחרת, ולפסטיבל תעשה קמפינג. זה מאד נפוץ פה.

למעלה