עזרה בכתיבת תוכנית

enbar567

New member
עזרה בכתיבת תוכנית

שלום לכולם אני צריכה עזרה בכתיבת תוכנית השפת סי תוכנית שתקרא שלוש מס´ שלמים שמציינים תאריך: מס´ ראשון יום, מס´שני חודש, מס´שלשי שנה.על תוכנית לבדוק תאריך חוקי, שנה מ1-99 חודש מ-1-12 יום מ-1-31 .עבור חודשים 12,10,8,7,5,3,1,-היום מ1-31 עבור חודשים 4,6,9,11 היום מ1-30 חודש 2 היון בין 1-28 חוץ ממקרים שהשנה מתחלקת ל-4 בשנים האלה היון הוא מ-1-29 לאחר שתוכנית קראה 3 מספרים עליה לבדוק אתחוקיות התאריך, ולהדפיס הודעה של תאריך חוקי,לא חוקי אני צריכה להשתמש בפןנקציות, לולאות, תנאי תןדה ענבר

תמר,

New member
שלום ענבר

אני מקווה שתקבלי את הביקורת בהבנה: אני חושבת שכולנו קיבלנו את התרגיל הזה כאשר התחלנו ללמוד תכנות. זה תרגיל טוב לשימוש בתנאים ובפונקציות. הוא גם פשוט מאוד - יש לך את כל התנאים מפורטים מראש וגם הוראות מדוייקות איך לעשות זאת. לכן: אם את באמת לומדת תכנות, כתבי את התוכנית בעצמך. אם את נתקלת בבעיות ספציפיות במהלך הכתיבה - נשמח מאוד לעזור לך. אבל אני לא מאמינה שהאנשים הנחמדים פה, שאוהבים מאוד לעזור לאחרים ללא כל תמורה ישמחו לכתוב לך את שיעורי הבית. כי באופן כזה הם לא יעזרו לך להתקדם אלא רק יפריעו - והם טובים מידי בשביל לעשות זאת. תמר.

למעלה