עזרה בכתיבה..

סתם תם

New member
עזרה בכתיבה..

שלום רב, שמי טל, אני עולה לכיתה ט' כעת ומעוניין לעבוד במתן שיעורים פרטיים במתמטיקה ואנגלית לתלמידי כיתות א-ד . הנני מעוניין לפרסם עצמי ע"י פרסום מודעות בישוב בו אני גר, אך הנני מתקשה בניסוח מודעה שתעביר רצינות ואחריות מספקת, . אם מישהו יכול לעזור לי לנסח מודעה, עפ"י הפרטים שמסרתי כאן , אודה לו מאוד . נ.ב- תרגישו חופשי להוסיף מילות כגון "מצטיין", "אחראי" ו"הגון" .

משרדית

New member
שלום טל. הצעתי, בנוסף או אפילו לפני

המודעות שאתה רוצה לפרסם, תפנה לבתי הספר היסודיים באזור מגוריך, תבקש פגישה עם המנהל/ת או עם היועץ/ת ותציג את עצמך בפניהם. חשוב לשוחח איתם כי הם יכולים להמליץ לך על תלמידים פוטנציאליים הזקוקים לעזרה בלימודים ואשר גם כנראה יכולים כלכלית לשלם עבור שיעורים אלו. בנוסף- המודעה: שמי טל אני מבקש להציע שיעורים פרטיים לתלמידי כיתות א - ד במקצועות מתמטיקה ואנגלית עזרה ממשית וליווי התלמיד עד הצלחה במבחנים! טל-........ כאן תעשה פתקאות נתלשות, בדיוק לפי הנוסח של המודעה עם הטלפון במוקטן. ** חשוב, ללוות את התלמיד אותו תלמד לאורך כל השנה, ובאמת להביא אותו להשגים. לפחות אחת לשבוע תתקשר למורתו הספציפית ותשמע על מה לומדים ומתי יש מבחנים וכד' אם תצליח, תקבל כל הזמן עוד ועוד תלמידים. בהצלחה, וכל הכבוד על היוזמה!

motior

Member
הצעתי

"תלמיד תיכון מצטיין מעביר שיעורים פרטיים במתמטיקה ובאנגלית לתלמידי א'-ד'. לפרטים" טל, טלפון 12344 ". אבל... כמה תלמידי א'-ד' צריכים שיעורים פרטיים באנגלית? וגם במתמטיקה... האם אתה יכול להעלות את גיל קהל היעד?

motior

Member
ט' יכול להיות תיכון

במקומות בהן אין חטיבה (אולי אני זקן מדי). בכל מקרה, אם לא רוצים לשקר לכתוב "תלמיד כתה ט' "

אוקה

New member
המלצות../images/Emo140.gif

א. לכתוב חשבון ולא מתמטיקה. בכיתות הנמוכות לא אומרים מתמטיקה... ב. אנגלית מתחילים ללמוד אם אני לא טועה רק בכיתה ג' או ד', לא נראה לי שיהיה הרבה קהל אבל... ג. המלצה כללית- לכתוב לתלמידי יסודי ולא לציין כיתות, כמובן רק בתנאי שאתה יכול, מבחינת החומר הנלמד הוא לא קשה גם בכיתה ו'. ד. תפרסם מחיר במודעה, אנשים אוהבים שכתוב מחיר מאשר מודעה שלא כתוב בה מחיר. ה. אם אתה יכול אז תכתוב שיעורים פרטיים בכל המקצועות לתלמידי יסודי. הרי בכיתות האלה כל המקצועות פשוטים ולפעמים תלמיד צריך מורה גם לחשבון וגם קצת עזרה במיומנות קריאה ולכן "לכל המקצועות" אומר להורה שמוהר אחד ילמד 2 או 3 מקצועות. כמובן רק אם אתה חושב שאתה יכול ללמד את כל המקצועות של היסודי. ו. ניסוח אפשרי: נער בן 15, תלמיד מצטיין ואחראי נותן שיעורים פרטיים לתלמידי יסודי בכל המקצועות. 30 ש"ח לשעה, לפרטים נוספים צרו קשר בטלפון מספר 02-222222. טל בהצלחה!

נהיה צפוף לאחרונה בפורום

יותר מדי יועצים

אוקה

New member
מה רע?

ואני בכלל לא יועצת, במקרה גם נותנת שיעורים פרטיים אז עזרתי:)

music1

New member
../images/Emo45.gifכל הכבוד לך../images/Emo50.gif בתיכון

כן ירבו כמוך

סתם תם

New member
המון תודה לכולכם

אכן לקחתי את כל העצות, אני יציע את שרותי בכל המקצועות לתלמידי יסודי ואחליף את המתמטיקה בחשבון . נ.ב - אני לא חושב שזה נעים לכתוב מחיר.. אבל בכל מקרה, כמה אתם חושבים שכדאי לקחת? 15 שקל לדעתי זה בסדר.. להלן המודעה , תגידו לי אם יש מקום לשיפורים . נער בן 14, תלמיד כיתה ט' מצטיין ואחראי נותן שיעורי עזר לתלמידי יסודי בכל המקצועות. עזרה ממשית וליווי התלמיד עד הצלחה במבחנים! לפרטים נוספים צרו קשר עם טל, בפלאפון 058-750730 או בטלפון 9533595 . ***לשוניות***לשוניות***לשוניות***

למעלה