עזרה בכתוביות לDVD

doroni77

New member
עזרה בכתוביות לDVD

אני מצטער אני די חדש בעסק וניסיתי לקרוא בפורומים וגם במאמרים אבל עדיין לא הבנתי איזה תוכנות ומה בדיוק אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות בDVD סרט שהורדתי ולו יש כתוביות בעברי בנפרד... יש לי DVD קורא DIVX של LH-CX245 מהדיוטי פרי של lg לתשובה מפורטת אודה ואשמח. אין לי בעיה שתפרטו לי כל שלב ושלב כאילו הייתי דיסלקט- אני באמת מרגיש כך כרגע !!! ,תודה מראש [email protected]

בעיקרון

כל נגני DVD שמראים DIVX ויש להם יכולת לנגן גם כיתוביות, עושים את זה בתנאי שלכיתוביות ולסרט יש את אותו שם בדיוק ושניהם נמצאים בשורש ולא בספריות, לדוגמא: Melinda.And.Melinda-iKA.Shareheaven.net.avi Melinda.And.Melinda-iKA.Shareheaven.net.srt כדי להיות בטוח צריך לעשות COPY ו PASTE משם אחד לשני, לפני שאתה צורב את הסרט והכיתוביות ל CD בדרך כלל כל הנגנים מנגנים פורמט כיתוביות מסוג SRT לגבי עיברית, חלק מהנגנים מחייבים שתהפוך לפני הצריבה את הכתב בכיתוביות כדי לא לראות כתב ראי (בעברית אבל משמאל לימין), יש תוכנה פשוטה שעושה את זה אם ה DVD שלך אמור לקרוא כיתוביות והוא לא קורא, יכול להיות שאתה צריך להריץ קובץ שידרוג במכשיר, את זה אתה צריך לברר אצל הספק (במקרה שלך סקאל).

למעלה