קודם כל - תודה על התשובה
הסתבר שטעיתי, ומדובר בתבנית של 40 שקעים קטנים (בערך 17X27 ס"מ). ראיתי מתכון ב"שוקולד" של על השולחן ל80 פרלינים, שהשתמשו בו ב-400 גרם שוקולד רק לגנאש, ובטעות חישבתי שאני צריך להשתמש ב-200 גרם לארבעים פרלינים (רק שלא לקחתי בחשבון את החומרים האחרים). יצאו לי בסוף 19 פרלינים, ובעוד כמה שקעים יצאו רק חלקי פרלין. כלומר להערכתי בתבנית הזו 200 גרם מספיקים לבער 25-30 פרלינים. בפעם הבאה אשתמש ב350 גרם... בכל אופן, אחרי המילוי והריקון של התבנית, המסתי את השוקולד (70%) שנשאר (פחות כמות מסוימת לסגירה של הפרלינים) עם 50 גרם ג'יאנדויה, והוספתי שמנת במשקל שווה למשקל הכולל. אח"כ הוספתי קצת קינמון, ובסוף עוד 20 גרם חמאה. בסוף הספיק לי למילוי של הפרלינים, ונשארה עוד כמות של גנאש, אותה יצקתי בשלוש ערימות קטנות על צלחת וקיררתי. אחרי הקירור גלגלתי לכדור, ותקעתי בו מקל קינמון - יצא מין ממתק לקינוח. בגלל שאני מתחיל אני מחפש את המתכונים הבסיסיים, ובעיקר את הכמויות והיחסים בין החומרים. בשלב הבא אני אוכל להתחיל לשחק עם החומרים. אגב, הפרלינים יצאו ממש טעימים, אפילו שהתחתית שלהם היתה קצת עבה מדי לטעמי (החלק העליון היה דק בדיוק כמו בקורס שעשיתי). אשמח לקבל עוד מתכונים לפרלינים וגנאשים, למי שיש. תודה, עודד