עזרה בכמה שאלות..

עזרה בכמה שאלות..

אוקיי אני יודעת שנזכרתי מאוחר ושיש לי הצתה מאוד מאוחרת אבל קודם לא היה פורום מלאך שחור וגם אם היה לא הייתי בו אז רק עכשיו אני נזכרת בזה. אז ככה:
נכון בפרק האחרון של העונה הראשונה, אז היה קטע שמקס ולוגן עמדו לשכב ואז פתאום ירד לה דם מהצוואר או משהו ופתאום הם היו ביער והוא החזיק אותה מתה! אז איך שני הקטעים קשורים אחד לשני? זה היה לפני שהיא מתה? זה היה משהו עתידי? שמישהו יסביר לי כי עד עכשיו אני לא מבינה את זה.. ועוד שאלה:
ראיתי את הקטע שמקס הולכת מכות עם בן ביער אז הוא נפל אחרי שהיא נתנה לו בעיטה חזקה ברגל אז הוא מת בגלל זה? אם כבר אז נשברה לו הרגל אבל איך הוא מת מזה? ועוד משהו:
אני רוצה קטעים של אלק מהעונה השנייה כל מני קטעים מצחיקים איתו וזה אז איפה אני יכולה למצוא ולהוריד? ואני רוצה קטעים של אלק לא של בן.. תודה לכל מי שיש לו סבלנות לענות לי!

123יעל

New member
דנה דנה דנה.... שוב אני באה לעזרתך!

אז ככה,
בקשר לפרק האחרון של העונה הראשונה, הקטע שאמרת זה מה שהפך את הפרק הזה לכל כך טוב, אתה בטוח שהכול בסדר, אם את זוכרת, זה ממשיך משוט כאילו היא לא נפגעה מהיריה ואז היא ולוגן כמעט שוכבים... אבל מגלי שבעצם, הכל היה מן חלום כזה, כאילו מה שהיא דמינה בראש כשירו בה, או סתם מה היה קורה אילו... ואז לוגן מוצא אותה...
הקטע עם בן: היא הרביצה לו ואז היא עשתה לו כזה רגל עץ קוראים לזה, לא חשוב, בקיצור הוא לא היה מסוגל ללכת, הם שמעו שאנשיו של לידקר מתקרבים, הם ידעו שאם מקס תסחוב אותו הם לא יספיקו להמלט ושניהם התפסו, מקס לבד יכולה לברוח, בן לא רצה לחזור למנטקור לכן הוא ידע שאין ברירה וביקש ממקס להרוג אותו, זה היה קטע מאוד עצוב ואז היא הרגה אותו. הוא לא מת בגלל השבר ברגל, טוב בעצם הכל קרה בגלל זה, אבל הבנת....
אני לא מכירה אתר טוב של הורדת קטעים אבל קרן (שוב תודות לה) שמה פעם קישור לאתר של ג'נסון שיש שם קטעים להוריד ג של פיספוסים שלו וגם של ראיון איתו וכל מיניי דברים... אז תלחצי פה ואז תלכי הכי ימינה, כתוב:To view the following clips ,you will need WMP9 ואז יש את הסמל WINDOS MEDIA PLAYER ומתחת יש בקטון PLAY אז תלחצי על הPLAY. זהו! אני מקווה שהבנת, ואם לא את תמיד יכולה להמשיך לשאול!!

shanyz

New member
עוד משהו קטן שלא רשמת..

לא רואים משדמ איך שמקס הורגת אותו, אבל האי שברה לו את המפרקת.. יש קטע כזה ששומעים "קנעק
" ואז היא מורידה לו כזה אתה ראש.. אז כהכ האי הורגשת אותו (פשוט הקטע של ההריגה לא ברור כל כך..
)

אההה עכשיו הכל מובן..

מסכנה מקס שזה לא התממש מה שהיא חלמה עליו.. הקטע הזה היה מאוד לא מובן כזה פתאום הם ביער ואני "מה? אבל הייתם במיטה מה את פתאום ביער?" חחחח ובכלל לא שמתי לב שהיא שברה לו ת'מפרקת! אאוץ' מסכן.. אבל לא נורא לפחות זכינו באלק! תודה על הקישורים האמת שאין שם ממש קטעים מפרקים שזה מה שאני מחפשת אבל הפיספוסים ממש חמודים אז תודה יעלוש בכל מקרה וגם לshanyzתגידי מי אומר את המשפט הזה שכתוב לך בחתימה? זה קשור לדארק אנג'ל במקרה? חחח אני פשוט אוספת ציטוטים..

ברודי

New member
החתימה שלה...

הראשון זה מזינה
ארס אומר לזינה את זה והיא עונה לו בדרכה שלה.. השני (במידה והתכוונת אליו למרות שלא נראה לי) זה ובכן.. השיר של מדונה.

shanyz

New member
פשששששששש../images/Emo45.gif

איך ידעת את הציטוט הראשון??? (
) ואכן- הראשון זה מזינה והשני זה משפט מהשיר האהוב עלי בכל העולם
material girl!

אה.. טוב..יש איזה ציטוטים מצחיקים..

מהפרק האחרון? ואין איזה אתר עם הורדות של קטעים ממלאך שחור? לא חייב להיות של אלק בכלל סירטונים מפרקים.. זה ממש מעצבן שאני לא מוצאת סירטונים נורמלים!

123יעל

New member
יש אתרים עם סירטונים אבל

לא נראה לי שאת מתכוונת לכאלה... זה סירטונים של שיר ואז לוקחים קטעים מהסידרה ומחברים אותם, אבל ביל במילים כאילו הכול ברקע של השיר.... יש איזה אתר ממש טוב ששמו פה קישור פעם אבל אני לא זוכרת אותו.... זה יכול להיות מגניב סתם לראות קטעים נבחרים מפרקיםף אבל אני לא מכירה אתרים לזה.....

כן ראיתי את האתר שהבאת לי..

אבל זה מעצבן שזה רק איזה שתי שניות! אני רוצה את הקטעים האורגינלים! למה אין סרטונים כמו שיש לסדרות כמו המורדים שבכל אתר יש סרטונים מפרקים וזה.. חבל.. עכשיו איך אני אזכור את מלאך שחור? חחח

למעלה