עזרה בכיוון לעתיד

עזרה בכיוון לעתיד

בס"ד היי, לפני כמה שבועות פניתי בשאלה, אך לא קיבלתי תשובה מספיק מספקת. אודה אם תוכלו לעזור לי בקשר לעתיד שלי ולענות לי על מס' שאלות: 1. א. איזה תפקיד יותר משפיע? תפקיד הקשור למשאבי אנוש או ניהול משרד/מזכירה? (למשל אירגון של מתנות לחג וכו'). ב. האם ניתן לעבוד באחד מהמקצועות הללו בלי הכשרה מקצועית, אלא על ידי תפקיד משמעותי בצבא? 2. אני מעוניינת ללמוד באוניברסיטה הפתוחה ניהול ופסיכולוגיה (אלה המקצועות שהכי קשורים אליי ,אני אוהבת ניהול ואני מאד אוהבת לעזור לאנשים [אני חושבת שבית ספר החיים הרבה יותר מלמד מכל בית ספר כלשהו, לכן, יש לי + בנושא הזה]). הבעיה היא, הבנתי שאין כל כך מקצועות בתחום הזה (אם אני אלמד ניהול+פסיכולוגיה)- במה אוכל לעבוד? והאם העבודה עצמה היא עבודה שתספק אותי מבחינה כלכלית? אודה לעזרתכם.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

השאלה הראשונה שלך היא מאוד כללית- היא תלויה ספציפית בסמכויות שלך בניהול משרד או במילוי התפקיד שקשור במשאבי אנוש-זה יכול להשתנות ממקום עבודה אחד לשני. לימודי ניהול ופסיכולוגיה הם ליודים כלליים, את יכולה להשתלב בכל מיני עבודות אחר-כך שלא קשורות במישרין לתחומים הללו אבל תואר שכזה יכול לתת לך יתרון מסוים.

תשובה

בס"ד היי, -אני רואה לפעמים עבודות באדמינציה שדורשות תואר- על איזה תואר מדובר? -האם ניתן להציג מקצועות שניתן לעסוק בהם עם תואר בניהול וחטיבה פסיכולוגיה? תוה רבה:)

למעלה