עזרה.... בין HP dv6880EJ לבין DELL STUDIO

plopit

New member
עזרה.... בין HP dv6880EJ לבין DELL STUDIO

שלום כולם :) אני מתלבטת קשות בין שני המחשבים הללו..שמעתי המון דברים רעים על HP אך המפרט של HP dv6880EJ פשוט מעולה. למה HP לא אהודים? וDELL STUDIO 1535-2357 פשוט ממליצים לי על DELL על אף שהמפרט שלו פחות טוב... מה דעתכם על שתי החברות בכללי ועל הדגמים הללו בפרט? מודה מראש לכל עזרה ותשובה..

RoyBO

New member
אני מניח שממליצים על דל כי הם נותנים 3 שנים

אחריות מול שנה בלבד של HP.

plopit

New member
וזה החיסרון היחידי?

ומבחינת חומרה? למה HP נחשבים יותר שוליין מDELL? הם פחות טובים? מחשבים פחות אמינים< יותר תקלות? בעיות?

RoyBO

New member
אני לא חושב שHP פחות אמינים

אחריות הוא דבר שאסור לזלזל בו הרבה פעמים תקלות מתרחשות רק כעבור שנה של שימוש במחשב. HP היא חברה גדולה מאוד המייצרת ניידים בין השאר היא ודל מתחרות כל שנה על מקום ראשון ושני במכירות.

plopit

New member
OK

אבל בתכלס עדיף להרחיב אחריות מאשר לקנות מחשב פחות טוב לא? אני באמת שואלת . כי אני ממש מתלבטת. וזה מבלבל אותי כל העיניין שאנשים אומרים לי שHP לא משהו.

RoyBO

New member
אם ההרחבה של האחריות

מגיעה למצב שהמחיר של שניהם שווה כמעט אני הייתי הולך לפי מה שאני מרגיש תגידי, הHP שאת רוצה עם כרטיס מסך של NVIDIA?

plopit

New member
אני דווקא די סבבה איתם

לאח שלי יש SONY VAIO עם NVIDIA אחלה מחשב עם אחלה גרפיקה, הכל סבבה איתם. זה דווקא גרם לי לחשוב עליהם חיובי. האמת שהבנתי שהיו עם NVIDIA בעיות ולא הבנתי מהם. הם לא נפתרו עד עכשיו?

RoyBO

New member
לינק ורוד בראש הפורום

החברה עומדת בפני משבר לא קל ובפני תביעה גדולה בארה"ב בנושא של כרטיסי המסך ויש דעה כי גם סדרה 9 סובלת מאותן תקלות

plopit

New member
טוב נראה לי שעדיף ללכת על בטוח

DELL 1535 V9300 בלי NVIDIA בלי חששות . עם ביטוח 3 שנים. סבבה

plopit

New member
חח זה על אותו עיקרון..או שלא..בכל אופן תודה

תודה על העזרה :)

RoyBO

New member
בכיף. מקווה מאוד שתהנה מהמחשב ללא בעיות

מציע לך למצוא עוד ביקורות עליו בגוגל

יאיר B

New member
לפני כמה שנים היו בעיות עם השירות של HP

בישראל. נותן השירות של HP הוא קבלן מטעם HP והקודם שהיה עשה הרבה צרות (לאנשים ולשם של HP ישראל). לפני כשנתיים החליפו את החברה הקבלנית באחרת. כיום יש שקט בגזרה של השירות ב-HP, אבל לאנשים נצרב הסיפור של השירות ולכן יש היום הרבה אנשים בישראל שנשבעו שלא יקנו שום דבר של HP. אגב, לפני שנתיים גם זרק הדירקטוריון של HP העולמית את המנכ"לית שלה, קרלי פיורינו (מקווה שכתבתי נכון את השם), שהייתה האשה החזקה ביותר בעולם ההייטק. הסיבה לזה היא שהחברה הייתה בבעיות כשפיוריני הייתה המנכ"ל. לאחר מינוי מנכ"ל אחר, המצב השתפר מאוד וכיום היא החברה הגדולה ביותר בעולם בתחום המחשוב ומתחרה קבועה עם דל על התואר. כמו כל חברה, גם ל-HP יש מכשירים טובים יותר וטובים פחות (אני למשל לא סובל את מדפסות הזרקת הדיו שלהם, אבל הלייזר שלהם סבבה). לניידים שלהם יש חיסרון אחד גדול: הם כבדים יותר משל החברות האחרות (בין 200-400 גרם). מעבר לזה אין לי הרבה מה לכתוב נגדם (אלא אם כן מדובר בדגם עם כרטיס מסך של nVidia ואז האשמה היא ב-nVidia ולא ב-HP). לטובתם אפשר להגיד שיש להם מקלדות נעימות ומסכים לא רעים בכלל.

giladfi

New member
קטע..

לא את לא מבינה.. אני בדיוק עם אותה התלבטות בין hp ל dell.... נראה לי בסוף אני הולך על יתרון לdell בעקבות המלצות בעיקר.. אני התלבתי בין זה - http://www.cameraeilat.co.il/sale.asp?pid=2072 לזה - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 (רדי למחשב הכי למטה..) מה דעתך ? התלבטות ממש דומה לא ?

טייטי

New member
האם HP באמת כ"כ גרועים?

הייתי בשתי חברות גדולות מחסני חשמל ושקם אלקטריק, ובשניהים אמרו לי המוכרים שהשירות לקוחות של HP דפוק ולכן הם לא עובדים איתם, מישהו יש לו ניסיון איתם ויודע אם להסתמך על דברים אלו או שזה סתם קשקוש? אני מתלבט בין HP dv4 לבין DELL XPS 1330 האם הדל עדיף בגלל השירות או ללכת על הHP שהואיותר טוב?

יאיר B

New member
קראת מה שכתבתי כמה שורות למעלה?

אגב, מתמיהה התשובה של החברות המוכרות בגלל שלהם אין שום קשר למחשב אחרי שהם מוכרים אותו. זה בעיה של הלקוח מול השירות של HP. לי נראה יותר ש-HP לא רוצה לעבוד איתם... וכמו שרועי אמר, אם יש כרטיס מסך של nVidia - מציע לוותר.

למעלה