עזרה בטרקטור?

התגשמות

New member
עזרה בטרקטור?

אפשר אולי לקבל הדרכה לעוגה הזאת http://www.lindyscakes.co.uk/QC-tractor.jpg הגוזל חובב טרקטורים וזה מה שמצאתי היום הולדת יוצא ביום עצמאות כך שיש לי זמן לאימונים

Nיכל

New member
צ'מעי, תכיני עוגה עגולה ועוגה

מרובעת/מלבנית, את המרובעת תחתכי לריבועים/מלבנים כך שתוכלי לבנות את צורת הטרקטור הכללית. מהשאריות תחתכי עוד עיגולים לגלגלים (לפחות לגלגלים הגדולים, את הקטנים את יכולה להכין רק מבצק סוכר. תצפי הכל בקרם ואז בבצק סוכר לפי הצבעים הרצויים, תדביקי ותניחי הכל על העוגה העגולה המצופה גם כן. תזלפי דשא אם את רוצה מקרם רויאל ומזל טוב לגוזל

התגשמות

New member
תודה

גם אני חשבתי כמוך רק צריכה חיזורים שזו באמת לא עוגה קשה מידי

gtali

New member
עוגת טרקטור

אם את עובדת גם עם זילוף יש תבנית של ווילטון של טרקטור. אם את מאזור המרכז אני יכולה להשאיל לך. רצ"ב תמונה של הטרקור - זו העוגה הראשונה שעשיתי אז זה יכול לצאת אפילו יותר יפה (גם מבחינת בחירת הצבעים).

התגשמות

New member
תודה - ראית את התמונה שצרפתי?

אולי אני אופטימית שפעם שניה בהתעסקות בבצק סוכר אצליח אבל חשבתי ללכת על טרקטור מורכב יותר אני עכשיו שוקלת רק איך מצפים את הבליטות בלי לשבור את הבצק סוכר...

Nיכל

New member
את הבליטות מכינים בנפרד ומדביקים

בעזרת מיים או מיים עם קצת CMC או רויאל

gtali

New member
האמת

היא שכשעניתי לך לא הסתכלתי. אחר כך הסתכלתי וזו בא מ ת עוגה מהממת. כדאי שתכיני מראש חלקים מסוימים שיתיבשו (אולי תשתמשי ב- CMS) כמו החלק מעל הגלגל (כנף קוראים לזה?). בכל מקרה בהצלחה.

למעלה