יש לי שני סוסים שסובלים מדלקת בצד האחורי של החלק התחתון של הרגל האחורית (מעל הטלף)בעבר זה נראה במו סתם פצע ישי ויבש ופתאום זה הפך לדלקת + צליעה חזקה. מבקש המלצות לטיפול מנסיונכם.
ואל תחכה שום רגע! שהווטרינר יבוא לראות את הפציעה שיש להם ברגל כמה שיותר מהר! אל תבזבז אף שניה!!! תתקשר אל הווטרינר כי רק הוא יידע מה באמת יש לסוסים שלך!
יבוא כמה שיותר מהר לשם!!! אחרת זה רק יחמיר וממש חבל על הסוסים.. אלי זה יעלה כסף אבל זה שווה את זה... תתקשר לוטרינר סוסים כבר מחר ושאם הוא יוכל שיבוא באותו יום או ביום שבת והכי הרבה ראשון...
אתה רואה שלפורום הזה קוראים "פורום ווטרינריה"? או "דלקות ומחלות סוסים"? כי זה ממש לא! ואין פה אף אחד עם תואר דוקטור ברפאת סוסים (מלבד דוקטור אלישר שמבקר פה לעיתים נדירות). אני מקווה שהתקשרת כבר לווטרינר כפי שולם פה כתבו לך! יכול להיות שלסוס שלך יש פטריה וצריך לטפל בזה בעזרת חומרים מחטאים כמו שמן עץ התה אבל אל תעשה שום דבר בלי שהווטרינר יגיד לך! הווטרינר שמטפל בסוסות שלי הוא מצויין ונחשב בין הטובים בארץ ואם אתה רוצה את מספר הטלפון שלו תפנה אלי במסרים.
נורמלישאוהב את הסוס שלו לא יבזבז את הזמן שלו על שאלות טיפשיות בפורומים! זה לא מובן מאליו שצריך להתקשר לווטרינר?! אני חושב שהדבר היחיד שצריך זה היגיון בריא!!! ואולי הייתי קצת יותר מדי תקיף אבל הסיבה היחידה לכך היא אהבתי ודאגתי לסוסים!!! וחוץ מזה לא אמרתי שאני חכם... בכלל לא ! אולי יש לי ידע כללי אבל אני לא ווטרינר ולא רוכב בינלאומי ויש לי עוד המון המון מה ללמוד!
תשמע אולי לבן אדם אין ניסיון בסוסים כמו שלך יש!!! אולי למרות ששיש לו סוסים הוא חלא ממש ידע מה לעשות ובגלל זהמ הוא בא לשאול מה גם שיכול להיות שהואט לא רצה ישר להוציא כסף על טיפול ווטרינרי ואז לגלות שזה כלום... אתה מבין?!!? אני גם חושבת שיש מקום לטלפון לווטרינר במקרים כאלו.... אבל שוב.... לא כולם חושבים או יודעים את זה... ינרהא לי שיותר נחמד אם נסביר ונעיר לו על זה במקום לזרוק לו את זה בפרצוף!
אותו! אני לא וטרינר ואין לי המון ניסיון בטיפול בסוסים פצועים או חולים (אלא במקרים בסיסיים) ולכן אני תמיד קורא לווטרינר גם אם אני מבזבז קצת כסף אבל העיקר שיש לי שקט נפשי ואני יודע שהסוסות שלי בסדר......
אל תהיה כזה! אתה יודע טוב מאוד שיש אנשים "שנתקעים" עם סוסים ולבסוף מוצאטים תעצמם ללא תקציב בישביל זה... אין מה לעשות... זנה המצב כרגע אני מכירה מלא אנשים כלאו.... פשוט...לא להיות כל כך תטוקפן אני בטוחה שיש לו סיבות.... תנסה להבין למרות שזה באמת לא בסדר...