עזרה בטבלה

מצב
הנושא נעול.

ultras plo

New member
עזרה בטבלה

עזרה בטבלה
ראיתי את הטבלה. משמח לראות שיש הרבה הריונות אולם כשכתוב טריים האם הכוונה היא לכל אלה שנסעו לחו"ל או ששמו להם עוברים בארץ? דרך אגב נראה לי שזיידמן אחראי להרבה הריונות לפי הטבלה.

ronitili

New member
כן, טריים=החזרה בחו"ל, וזיידמן../images/Emo41.gif

עזרה בטבלה
ראיתי את הטבלה. משמח לראות שיש הרבה הריונות אולם כשכתוב טריים האם הכוונה היא לכל אלה שנסעו לחו"ל או ששמו להם עוברים בארץ? דרך אגב נראה לי שזיידמן אחראי להרבה הריונות לפי הטבלה.
כן, טריים=החזרה בחו"ל, וזיידמן

ultras plo

New member
אני קצת מבולבלת

כן, טריים=החזרה בחו"ל, וזיידמן
אני קצת מבולבלת
אז מה זה שמישהי כתבה לי "מביאים גם טריים מחו"ל באותו היום והיתר מקפיאים? אני בבלבול ממש. גם אני מתלבטת בין פרופ' דור לבין זיידמן.

אולי כדאי שתקראי את

אני קצת מבולבלת
אז מה זה שמישהי כתבה לי "מביאים גם טריים מחו"ל באותו היום והיתר מקפיאים? אני בבלבול ממש. גם אני מתלבטת בין פרופ' דור לבין זיידמן.
אולי כדאי שתקראי את
הלינק של "שאלות נפוצות" שנמצא על הסטריפ הכחול למעלה ושם מפורט ההבדל בין האופציות השונות. זיידמן מפנה למרפאת פדיוס בקפריסין- את נוסעת לשם לקבל תרומת ביצית (הוא לא בא איתך) מנשים צעירות שכבר ילדו שמוצאים עבורך לפי התיאור שאת שולחת להם. דור נוסע לקייב ואז יש שתי אפשרויות- או שאת נוסעת איתו ועושה ההחזרה שם או שהוא מחזיר איתו ביציות טריות באינקובטור ועושים לך החזרה באסותא. ההמתנה לפדיוס קפריסין היא קצרה יחסית (מהרגע שהחלטת יכול לקחת חודשיים שלושה עד הביצוע- לא יותר) ואילו אצל דור ההמתנה ארוכה יותר. המחירים בנויים מאוד שונה, והם מופיעים בפירוט על המרפאות השונות. אם רוצה לקבל פרטים מדוייקים על המסלול של דור- את צריכה להתקשר לקלריסה באסותא והיא תספק לך הפרטים. אם תרצי לשאול עוד על זיידמן את מוזמנת לשלוח אלי מסר. בכל מקרה, יישר כה. אוריינית

ultras plo

New member
פרטים על זיידמן

אולי כדאי שתקראי את
הלינק של "שאלות נפוצות" שנמצא על הסטריפ הכחול למעלה ושם מפורט ההבדל בין האופציות השונות. זיידמן מפנה למרפאת פדיוס בקפריסין- את נוסעת לשם לקבל תרומת ביצית (הוא לא בא איתך) מנשים צעירות שכבר ילדו שמוצאים עבורך לפי התיאור שאת שולחת להם. דור נוסע לקייב ואז יש שתי אפשרויות- או שאת נוסעת איתו ועושה ההחזרה שם או שהוא מחזיר איתו ביציות טריות באינקובטור ועושים לך החזרה באסותא. ההמתנה לפדיוס קפריסין היא קצרה יחסית (מהרגע שהחלטת יכול לקחת חודשיים שלושה עד הביצוע- לא יותר) ואילו אצל דור ההמתנה ארוכה יותר. המחירים בנויים מאוד שונה, והם מופיעים בפירוט על המרפאות השונות. אם רוצה לקבל פרטים מדוייקים על המסלול של דור- את צריכה להתקשר לקלריסה באסותא והיא תספק לך הפרטים. אם תרצי לשאול עוד על זיידמן את מוזמנת לשלוח אלי מסר. בכל מקרה, יישר כה. אוריינית
פרטים על זיידמן
תודה רבה על המענה המהיר. איך זיידמן? כמה עולה? האם תוכלי לרשום י בפרוטרוט את התהליך אצלו? האם את נוסעת,אולי ניסע ביחד?

זיידמן מקסים ומקצועי

פרטים על זיידמן
תודה רבה על המענה המהיר. איך זיידמן? כמה עולה? האם תוכלי לרשום י בפרוטרוט את התהליך אצלו? האם את נוסעת,אולי ניסע ביחד?
זיידמן מקסים ומקצועי
טופלתי אצלו גם במחזורי הפריה רגילים וגם עכשיו בתרומת ביצית. ביקור אצלו במרפאה עולה 580 ש"ח ותרומה בפדיוס (לשם הוא שולח אותך) עולה 3200 דולר לא כולל הוצאות כגון טיסה, מלון וכד'. אני די חדשה בעסק ולא יודעת ממש הרבה אבל אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת..

ultras plo

New member
זיידמן

זיידמן מקסים ומקצועי
טופלתי אצלו גם במחזורי הפריה רגילים וגם עכשיו בתרומת ביצית. ביקור אצלו במרפאה עולה 580 ש"ח ותרומה בפדיוס (לשם הוא שולח אותך) עולה 3200 דולר לא כולל הוצאות כגון טיסה, מלון וכד'. אני די חדשה בעסק ולא יודעת ממש הרבה אבל אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת..
זיידמן
אז כמה יוצא סה"כ המלון, הטיסות ובכלל? כמה ביציות מקבלים בכלל? אבל עם דור מביא כמו שהבנתי גם ביציות טריות מקייב מדוע לא ללכת אליו? השאלה כמה זה עולה. תאמיני לי התבלבלתי לגמרי. כבר לא יודעת מה לחשוב. ממש בלבול.מה זאת אומרת זיידמן שולח לחו"ל? איך מסתדרים עם כל זה? את נוסעת? אנא עזרתך.

ultras plo

New member
פרופ' זיידמן

זיידמן מקסים ומקצועי
פרופ' זיידמן
האם חייבים ללון בקפריסין או שאפשר לחזור אותו יום? פרופ' זיידמן מבצע את כל הפרוצדורה בעצמו? לא יודעת איך אסתדר שם . הכל אצלי מבולבל לגמרי.

קצת סדר - אני מקווה

אני קצת מבולבלת
קצת סדר - אני מקווה
קודם כל, אני שוב מצרף לך קישור לשאלות נפוצות של המסלולים. כעיקרון התהליך היינו כך: טסים לחו"ל ושם מבצעים החזרה של עוברים טריים. במידה ונשאר עוברים אז מקפיאים אותם. כרגע רק לאסותא יש את היכולת להביא את העוברים בחזרה לארץ. במסלול פדיוס את צריכה להביא אותם בחזרה בעצמיך. בשאר המסלולים אחרים העוברים המוקפאים נשארים שם למשמרת. אסותא הצליחה לפתיח טכנוליגיה של הבאת עוברים טריים לארץ באיקובטור נייד וזו טכנוליגה שהם פיתחו. מאחר וזו טכנולוגיה חדשה יחסית היא עדיין נמצאת בשלבי הערכה ומאחר שאין בארץ גוף בלתי תלוי המתעדת אחוזי הצלחה אין לנו אפשרות לדעת בוודאות מה אחוזי ההצלחה שלה. אני חייב לציין שיש הצלחות בדרך זו. אסותא אינה מיבאת עוברים קופאים לשם החזרה של רק עוברים קפואים אלא רק עוברים קפואים שנשארו ממחזר קפואים. המכון היחידי שהיה מיבא עוברים מוקפאים לשם הבאת עוברים מוקפאים היה מדיקל ראשון אך מאחר שרומניה סגרה את שעריה. אז מסלול זה כרגע לא פעיל מאחר עד שהם ימצאו מקור חדש של תורמות ורשיון ליבא משם עוברים קופאים ממשרד הבריאות. משהוא לגבי אחוזי הצלחה:לעוברים טריים יש 50% הצלחה לעוברים קפואים יש 29% הצלחה. (נתונים ממחקר של ה- CDC, שהוא גוף בלתי תלוי של המשרד הבריאות של ארה"ב, ראו טבלה מס' 39) לאור נתון זה רצוי להתמקד במסלולים העוסקים בטריים. המון המון בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה