עזרה בחיפוש

עזרה בחיפוש

אני לא בדיוק זוכרת אם זה היה ב you tube או dailymotion אבל ראיתי שם קליפ של מייק עם השיר a corpes perdu שיר שהוא שר בתוכנית שהשתתפה בו גם דלילה אני לא מצליחה לאתר אותו חרף ניסיונותי וכן עוד 2 הופעות שלו בפני איה כינוס או חגיגה כלשהיא הקלים הועלה בידי ישראלי ואיני מצליחה לאתר אני די ירוקה בענייני המחשב כך שאם מישהו יוכל לעזור ולהעלות את זה לפורום אני אודה לו מאוד אולי דני בוי שמתמצא במחשב ובמוזיקה יוכל להעלות להנאתי ולהנאת הפורום כולו

חביבתי, כנראה שאת קמצנית כמו ההורים

שלי. אם לא היית, אז היית קונה סוף סוף את ה די וי די קי סרה, שעליו אנחנו מדברים כל הזמן. שמה יש את " עד כלות הגוף " במלואו. חוץ מזה, נדב הכין כמעט את אותו די וי די עם תרגום לעברית. לא בטוח שהוא ישלח לך עותק, כי יש לו הרבה עבודה וגם הוא עסוק. אבל בלי תרגום יש לך. אז בבקשה ממך, או להזמין דרך האינטרנט או ללכת לאחת הרשתות שמוכרות תקליטורים ולהזמין דרכם.

M i k e s F a n

New member
בעבר העלתי לפורום קישור להורדה../images/Emo127.gif

של רוב הקליפים של מייק, וניסיתי עכשיו למענך- אך ללא הצלחה
. מה שאני מציעה לך כמו מאיה, לרכוש את ה-
"QUI SAUREA" שמכיל את מיטב קטעי הופעותיו של מייק ברנט. אני זוכרת שכמעט התעלפתי כשראיתי לראשונה את הדיוידי לפני שנה בערך.. מאוד מאוד מרגש ומומלץ
לחפש באינטרנט- חבל על הטירחה כי אין
אם זה עניין רק בקליפ אחד או שניים אני יכולה לשלוח לך דרך תוכנת מסרים מיידים כמו שעשיתי למען רבים, אך אי אפשר להסתפק רק בזה
רוצים לראות את הכל..
סיגל

למעלה