עזרה בחיפוש נגן

sasiz

New member
עזרה בחיפוש נגן

אני מחפש נגן, דרישות: ישמש רק לשמיעת מוזיקה, תמיכה בעברית וספריות ישמש כהתקן חיצוני איכות לא כזאת חשובה, אני לא רוצה להשקיע בו הרבה, בערךך 200-250 ש"ח

or121210

New member
תיקיות זה רק Cowon\iAudio

בתקציב הזה אפשר את IAUDIO F2 אם תוותר על התיקיות אפשר את ה-SANSA CLIP

sasiz

New member
...

אתה בטוח של F2 יש עברית, כי בפרטים עליו לא מצויין שיש בו עברית, בניגוד לנגנים אחרים שתומכים וכן מצויין. אפשר לוותר על תיקיות, אבל אתה רוצה לשמוע שירים מסויימים זה דיי מבאס לחפש שיר מסויים עם יש לך נגן עם 200-300 שירים.

or121210

New member
גם אותי זה מבאס, בגלל זה יש לי COWON D2 |מאוה

יש ל-F2 עברית לפי יאיר ו-WISEBUY. אפשר גם "לרמות" את הנגן ולכתוב את התיקיה הרצוייה במקום של פרטי ID3 שוליים כגון שנה/ז'אנר

sasiz

New member
...

ה- d2 גדול מידי אם אני לא מתכוון לצפות בו בסרטים לכן סתם חבל לי להשקיע ולקנות אותו. ולגבי הלרמות, יכול להיות שזה יעבוד ויכול להיות שיהיו מצבים שזה לא יעבוד. אם אני קונה כבר נגן אני מעדיף שהוא יענה לדרישות שלי מאשר לגלות שהוא לא עונה להם, אחרת אני אצטרך לקנות עוד נגן ומה הרווחתי בזה?!

יאיר B

New member
ל-F2 יש עברית בטוח - היה לי את הנגן.

אם אין תיקיות יש תגיות, בכל מקרה לא מחפשים שיר מסויים בכל רשימת השירים, אלא מנווטים לפי התגיות (לפי שם אלבום או שם אמן למשל). העניין זה שהתגיות צריכות להיות מלאות נכון. אם הן לא מלאות נכון באוסף המוזיקה - צריך לעשות את זה ידנית, דבר שדורש כמה שעות של עבודה.

למעלה