עזרה בחיפוש אתרים מי יודע כתובת של אתרים עם סרטים פורנוגרפיים לפלאפונים שיעדכן בדחיפות
ר רובי 23 2 New member 26/9/05 #1 עזרה בחיפוש אתרים מי יודע כתובת של אתרים עם סרטים פורנוגרפיים לפלאפונים שיעדכן בדחיפות
כ כושי אבל לבן New member 26/9/05 #3 אתרים פרונוגרפים בסוללרי לכל מי שיש כתובות של אתרים פורונוגרפים בסוללרי שיכתוב כאן
מ מעורב בטעם New member 26/9/05 #6 "עכשיו אני קרוב.................".. "עכשיו אני רחוק........"........................
ד דה סטילטו ליידי New member 26/9/05 #7 זה כל כך סקסי....../images/Emo99.gif כשמתחילים עם ציטוטים מ"רחוב סומסום"
מ מעורב בטעם New member 26/9/05 #8 "לו הייתי יודע שתבואי היום.. "אז הייתי עוטף אותך עוגה גדולה, טעימה לבנה מתוקה"
ד דה סטילטו ליידי New member 26/9/05 #9 אוייש, נו, לפחות שיהיה ציטוט נכון: (אריק לעוגיפלצת) "אם הייתי יודע שתבוא היום, לא אתמול, רק היום. אז הייתי אופה לך עוגה כזאת - עם שוקולד וסוכריות! אז תגיד מאיפה באת ולאן אתה הולך. לא אכפת לי שאיחרת העיקר שכבר הגעת ושטוב לי על הלב"
אוייש, נו, לפחות שיהיה ציטוט נכון: (אריק לעוגיפלצת) "אם הייתי יודע שתבוא היום, לא אתמול, רק היום. אז הייתי אופה לך עוגה כזאת - עם שוקולד וסוכריות! אז תגיד מאיפה באת ולאן אתה הולך. לא אכפת לי שאיחרת העיקר שכבר הגעת ושטוב לי על הלב"
ר רותםב New member 26/9/05 #12 ציטוט נכון... "אז הייתי אופה לך עוגה כזאת, עם נרות עם נרות עם נרות..." או בהמשך השיר: " אז הייתי אופה לך כזאת עוגה, מתוקה טעימה וגדולה..." לתשומת ליבך סטילטו דילדו
ציטוט נכון... "אז הייתי אופה לך עוגה כזאת, עם נרות עם נרות עם נרות..." או בהמשך השיר: " אז הייתי אופה לך כזאת עוגה, מתוקה טעימה וגדולה..." לתשומת ליבך סטילטו דילדו
ד דה סטילטו ליידי New member 26/9/05 #13 זאת הגרסא שאני זוכרת../images/Emo11.gif ואם כבר רוקט, לא דילדו, תודה