עזרה בזיהוי

McBlack

New member
מה הלך בפרק הרביעי?!../images/Emo12.gif

עשיתי שאלות 1 3 5 7 8 9 18 שאלה 18 בפרק 4 הייתה שואה, אבל לא ידעתי את השאלה השנייה (המוסלמים והיהודים בצ"א היו בקשר רע?! מה?! מתי?!
טוב נו בטח בשנות ה-30 בגלל הפרעות...), בסעיף של ה-20 נקודות כתבתי 6 שורות וב-5 נקודות ניחשתי... איך הלך לך?

Musta Susi

New member
הלך לי דיי בסדר נראה לי...../images/Emo9.gif

גם אני עשיתי את שאלה 18 אבל לא בטוח שכתבתי נכון. היה צריך גם להדגים עם איזו מדינה אחת מצפון אפריקה, בטח ירדו לי על זה 5 נקודות. נו מילא, כל השאר היה בסדר. כן הם היו בקשר רע. החלה אנטישמיות גם שם, עם כל ההשפעה של המופתי והסיכסוך בארץ ישראל...
בחלק השלישי היה צריך לבחור רק שאלה אחת. מחר אני אוכל כבר לראות את הפתרונות?

McBlack

New member
אין לי מושג בשיט מכל עניין הפתרונות

של הבגרויות, לא הסתכלתי גם על של לשון וכימיה... אני מעדיפה בלי
אני לא יודעת איך הלך לי בשלושת הבגרויות, אני מעדיפה לא להסתכל בתשובות עכשיו ולהיות בהרגשה רעה כל הקיץ. שונאת קיץ
פאק איט. ויש לי כאב בטן, ומתחשק לי להמשיך להתלונן על דברים. מה שלומך, חוץ מהסופשנה? יש לך תיכנונים לחופ"ג?

Musta Susi

New member
הבחינה הייתה די קלה...

החומר היה מאוד מצומצם ולא כלל את כל הנושאים שנדרשו ללמוד. ומתןך 19 שאלות היה צורך לבחור רק 7 שלומי טוב מאוד, תודה ששאלת
וגם מצבו של המחשב היטיב קצת, מאחר וסדרתי כרטיס מסך. תיכנונים? מבחן קיץ במתמטיקקה (כמיטב המסורת) ו...הו, הלוואי ואמצא עבודה...

McBlack

New member
למה נראה לך?!?!?!?!

מתוך 19 בסה"כ, 19 שכוללים את השאלות באפשרות א' ואפשרות ב'...ביחד. משמע, 7 מתוך 12 שאלות, כמו במבחנים בהיסטוריה הקודמים שהיו לנו... ובהצלחה עם העבודה

TarwenR

New member
בעיקרון

הייתי בטוחה שהלך ממש טוב, וסיימתי את המבחן אחרי שעה (והיה לי קשה עם זה, כי הייתה לי תחושה שזה הלך כל כך מהר כי שכחתי איזה שאלה...) אבל הסתכלתי בתשובות, ופשוט המורה לימד אותנו חומר שונה לגמרי ממה שיש שם, ושמות אחרים, ובשאלות שצריך למשל גורמים אותנו לימדו רק חלק מהם. זה מתחיל להלחיץ :S

למעלה