עזרה בזיהוי התמונה צולמה בהר סדום, מישהו מזהה? תודה,
ק קרקל1 New member 10/1/12 #4 היום במכמורת 4 מינים פעילים: 2 צב יבשה מצוי 1 חומט גמדי 1 שממית עצים כמה חרדונים מצויים.
C Chizo Nation New member 12/1/12 #6 איך רואים שממית עצים? אני רציני, תמיד שאני רואה תמונות שלהם אני לא מבין איך אנשים רואים אותם? ההסוואה שלהם כלכך מושלמת אי אפשר לשים לב אליהם בחיים
איך רואים שממית עצים? אני רציני, תמיד שאני רואה תמונות שלהם אני לא מבין איך אנשים רואים אותם? ההסוואה שלהם כלכך מושלמת אי אפשר לשים לב אליהם בחיים
ק קרקל1 New member 12/1/12 #7 יש להם הסוואה מעולה. במכמורת בעיקר על עצי אקליפטוס, כאלה שיש להם גזע מחוספס. השממיות בימי שמש על הגזע, או מתחת לחלקי קליפת הגזע. פעילות כמובן על מיני עצים נוספים.
יש להם הסוואה מעולה. במכמורת בעיקר על עצי אקליפטוס, כאלה שיש להם גזע מחוספס. השממיות בימי שמש על הגזע, או מתחת לחלקי קליפת הגזע. פעילות כמובן על מיני עצים נוספים.
C Chizo Nation New member 14/1/12 #8 וואלה אז נחכה לקיץ ללכת לתצפת D: יש גם תוכניות ללכת לדיונות של שפיים לחפש חנק משריץ! החיה הארצישראלית האהובה עלי!
וואלה אז נחכה לקיץ ללכת לתצפת D: יש גם תוכניות ללכת לדיונות של שפיים לחפש חנק משריץ! החיה הארצישראלית האהובה עלי!
T tesnake New member 10/1/12 #5 היום בהרי הלס של מערב ב"ש שתי מדבריות עינוניות בוגרות ויפות(לטאות). וגם דברים מעופפים(עמכם הסליחה): שני כוסי חרבות לא פחדנים. בז בצבע שחור אפרפר אחיד, שעף מתחתינו בנחל.
היום בהרי הלס של מערב ב"ש שתי מדבריות עינוניות בוגרות ויפות(לטאות). וגם דברים מעופפים(עמכם הסליחה): שני כוסי חרבות לא פחדנים. בז בצבע שחור אפרפר אחיד, שעף מתחתינו בנחל.