עזרה בזיהוי שיר

ereztheking5

New member
עזרה בזיהוי שיר

שלום לכולם, היום בבוקר שמעתי ברדיו בגלגל"צ שיר בשעה 7:40. אני מקווה שזה קשור לז'אנר של פופ, אם לא, אז תפנו אותי לפורום הנכון. השיר נשמע כמו שיר משנות ה-80 ככה, שרה אותו בת וזה הולך משהו בסגנון של: what do you do when the music start ואז היא אומרת "בולשיט" bullshit, ויש מחיאות כפיים כאלה. תודה ע-נ-ק-י-ת למי שיעזור. יום טוב.

ofirshai

New member
זה לא "בולשיט"...

קוראים לשיר pull shapes של the pipettes ,להקת בנות שמנסה לחקות את הסאונד של אטומיק קיטן
, והוא לא משנות השמונים, הוא יצא לפני חודש וחצי בערך. אני לא מת עליו, אבל מקווה שעזרתי לך...

ofirshai

New member
../images/Emo207.gif למישהו יש את

הb-side של השיר easy (של השוגביבז) , הוא נקרא shake it. למי שיש יכול בבקשה לשלוח לי אותו?

dor307

New member
ממש לא כידי לך לשמוע אותו

הוא יוריד לך את כל הכבוד שיש לך לשוגא.

DesertRose7

New member
אטומיק קיטן?

לא מצאתי אטומיק קיטן במוזיקה שלהן אבל זה אחלה שירPULL SHAPES

dor307

New member
את חייבת להוריד את

יור קיסיס אר וויסטד און מי הכי טוב שלהן!פי מליון יותר טוב מפול שיפס. גם ABC ודרטי מינד מומלצים(כמובן שכל האלבום גם)

DesertRose7

New member
יש לי את האלבום

אף פעם לא טרחתי להקשיב לכולו יותר מדי אבל לקחתי עכשיו לתשומת לבי

DesertRose7

New member
אגב אטומיק קיטן..

כולם כבר מודעים שהן עושות הופעת קאמבק יחידה, נכון?

Dana Mi

New member
אההההההההההההה!! לא!!!!!!!!!

שחר! למה לא מעדכנים אותי בכלום?? מתי? איפה? איך?

DesertRose7

New member
ב-4 בדצמבר

מהפורום שלהן: "As many of you may know, a young man from Liverpool called Michael Shields was wrongly accused of murder in Bulgaria. He was sentenced to 15 years in prison, even though the man responsible came forward. Liverpool Council have been fighting for justice. It has now been decided that 20-year old Michael will return to Britain to serve the rest of his sentence here, after £90,000 was raised to pay the fine imposed by the courts. There will be a benefit gig held at the Empire Theatre, Liverpool on the 4th December. ATOMIC KITTEN will be reforming for a one-off performance of 'Whole Again'."

ereztheking5

New member
תודה רבה...

אין לי מושג למה חשבתי שזה "בולשיט" כנראה שהשכל מפרש את מה שהוא רוצה לשמוע חח, תודה רבה עזרת לי.

למעלה