עזרה בזיהוי סדרות!!!

CoolBoy16

New member
עזרה בזיהוי סדרות!!!

שהיו פעם בערוץ 11.... הראשונה זה היה כזה מפלסטלינה...והם היו איזה חבורה כזאת נראה לי היו להם ראשים ורודים קצת מוזרים..והם היו בחלל או משהו כזה....ולאחת הבנות אני זוכר שקראו נובה..זה כל מה שאני זוכר מזה
והשניה נראה לי כבר שאלתי פה עליה זה על ילדה שהיו לה אופניים (משום מה אני זוכר את זה
) והיה לה יצור קטן שקראו לו צ'יקצ'ק שהוא היה עושה קסמים והיא שמרה עליו בסוד שהחברים שלה לא ידעו עליו...והשיר הלך ככה: "כן זה צ'יקצ'ק הוא בא מתוך האגדות..צ'יקצ'ק צ'יקצ'ק עושה ניסים ונפלאות...או או או או" אז תודה מראש!!

משי22

New member
טוב../images/Emo20.gif

(בקשר לסדרה השנייה) אם אתה זוכר איך זה נראה וזוכר את השיר, מה בדיוק אתה שואל? אני לא זוכרת איך קוראים לתוכנית, אבל אני זוכרת את התוכנית טוב, ונדמה לי שהיו דווקא כמה חברים שכן ידעו על צ'יק צ'אק. והיא גרה עם אבא מאמץ כזה. השיר מתחיל ככה מעבר לקשת שבענן פגשתי לי יצור קטן מייד התידדנו, וכמובן הוא חזר איתי לכאן וקוראים לו צ'יק צ'אק הוא עושה קסמים ומאז הוא כאן אם כל החברים כן זה צ'יק צ'אק הוא בא מתוך האגדות צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק עושה ניסים ונפלאות <אואואו> וכן הלאה...

CoolBoy16

New member
פששש איזה זיכרון

ומה שאני מחפש זה את השם או תמונה או משהו...כי אין לסדרה הזאת זכר בשומקום ורק אני זוכר אותה! ותודה
ודווקא נראה לי שהם לא ידעו...אבל לא זוכר זה כבר היה לפני הרבה זמן

משי22

New member
מצטערת...../images/Emo20.gif

אני זוכרת את הסדרה די טוב אבל גם אני לא מצאתי לה אף זכר. אני זוכרת פרק אחד שהיה צריך להתחפש והייתה שם ילדה בלונדינית מתלהבת כזאת שהתחפשה לבת ים, ואז גם הגיבורה רצתה להתחפש לבת ים אבל יצא לה מכוע, ואז צ'יק צ'אק עזר לה והפך אותה לבת ים אמיתית, ואחר כך היא לא ידעה איך לחזור להיות בן אדם... בכלל הוא כל הזמן היה נכשל בקסמים שלו

CoolBoy16

New member
וואלה נכון!../images/Emo13.gif

איזה נוסטלגיה חח..אנחנו מדברים על אותה הסדרה

harar8

New member
גם אני זוכרת אותה

ואני גם מחפשת תמונות אבל אני לא מוצאת

יוּ! התוכנית הזו, איזו נוסטלגיה!

מאז שהיא נעלמה חיפשתי אחר עקבות שלה, ולא מצאתי. בדיוק לפני כמה ימים נזכרתי בה שוב, ותהיתי אם יזכרו אותה כאן. אני זוכרת ממש במעורפל: הוא היה מוחבא בסלסילה שבאופניים שלה, ובכל פעם קסמיו סבכו אותה בצרות. סרטון הפתיחה הכיל קשת-בענן, שבתוכה (בתוך הקשת, כלומר) היצור נמצא ונלקח. היו שם גם פיות (?) זערוריות. אם זכרוני לא מטעני - מה שלבטח לא יקרה, היה פרק כלשהו שבו הוא אבד לה, או נגנב ממנה בצורה כלשהי. לדאבוני, ניסיתי להזכר במנגינת הפתיחה כשקראתי את המילים לשיר הפתיחה, אך ללא הצלחה. ;_; כל דף מידע נוסף, ולו הפעוט ביותר, יתקבל בברכה. תודה מראש למושיעים.

harar8

New member
יאאאאאאאאאא../images/Emo13.gif

גם אני מחפשת על צ'יקצ'אק תודה שהזכרת לי את הסדרה הזו חשבתי שאולי השם הוא צ'יקצ'אק ולא הייתי בטוחה עכשיו אני בטוחה תודה שוב
בכל מקרה למישהו יש תמונות או מידע?

harar8

New member
הא וזו הייתה אחת הסדרות

האהובות עליי
אבל זה היה לפני המון זמן אז שחכתי עכשיו

חח גמאני אהבתי אותה

הייתיי מתה על התוכנית.. וסופסוף מישו זוכר אותהה.. נכון היא הייתה מחביאה את צ'יק צ'ק בתיק שלה?

למעלה