עזרה בזיהוי / טייק 2

cchov1

New member
עזרה בזיהוי / טייק 2

שלום, אני צריך עזרה בזיהוי של סדרה, שכבר עזרתם לי לזהות לפני איזה שנה ושכחתי אבל אני לא מוצא את ההודעה הקודמת שלי. זאת סדרה שהיו בה כמה יצורים, משהו כמו 5-6-7, כשכל אחד מהם היה עירוב של כמה חיות ביחד. היתה דובה קטנה צהובה עם כנפיים של פרפר, ומשהו כמו היפופוטם עם קרן של קרנף, מפוספסת בורוד/סגול. יכול להיות שהם גם חיו בבית באמצע אגם איזשהו, אבל יכול להיות שאת החלק הזה אני ממציא. תודה מראש!

Yuske

New member
הו גם אני חשבתי על זה מלפני מלא זמן

רק שכחתי לשאול פה... יש לי שמיכה של זה בעיקרון ושמה רשום את השם של זה באנגלית אבל אני לא מוצא את השמיכה (שאגב הכי אהובה עליי) נראה לי SNUFFLEZ משהו?

cchov1

New member
לא, אבל מצאתי

זה לא מה שאמרת, למרות שכשחיפשתי SNUFFLEZ מצאתי איזשהו עכבר מצויר, אולי עליו דיברת. מה שאני חיפשתי, ומצאתי בסוף לאחר חיפוש מתיש, הם הWUZZLES. (מיותר לציין שכשאמרתי שהם 5-7 התכוונתי באמת ל12, וכשאמרתי שלהיפופוטם יש קרן של קרנף התכוונתי אוזניים של שפן..) מצורפת התמונה. למישהו יש מושג איך קראו להם בעברית?

Yuske

New member
אמרתי שאני זוכר את השם במטושטש מאוד...

נראה לי שאמרתי בכלאופן... כן זו זו!!! יאאא איזו סדרה^^ O_O....יש כלכך הרבה?....בשמיכה שלי יש לפחת איזה...5 דמויות בלחץ...ואת הבתים שלהםO.ם.. ואין לי מושג איך קראו לזה בעבריתO.ם...זה בכלל היה בעברית?

Yuske

New member
O_O...איזה פתיח הזוי._.

http://www.youtube.com/watch?v=c82cAG6dOtE

למעלה