עזרה בזהוי שלום לכולם בביקורי אצל קרובי משפחה נתקלתי בפריט עם כיתוב לא ידוע מישהו יכול לעזור??
G geo2 New member 21/10/08 #1 עזרה בזהוי שלום לכולם בביקורי אצל קרובי משפחה נתקלתי בפריט עם כיתוב לא ידוע מישהו יכול לעזור??
G geo2 New member 21/10/08 #3 תשובה הפריט נקנה בסביבות שנות ה-50 באזור העיר העתיקה בירושלים, אינני מבין בחומרים אבל נראה לי שמדובר בנחושת הפריט נמצא אצל הסבא שלי בבית. באיזה כתב מדובר ???
תשובה הפריט נקנה בסביבות שנות ה-50 באזור העיר העתיקה בירושלים, אינני מבין בחומרים אבל נראה לי שמדובר בנחושת הפריט נמצא אצל הסבא שלי בבית. באיזה כתב מדובר ???
L Lakedaimon New member 22/10/08 #4 נראה כמו א-ב פיניקי עברי אבל אני לא מומחה, אז תצטרך לחכות עם זה קצת. מצד שני קח בחשבון שסביר שזהו זיוף, ואפילו לא ממש מתוחכם...
נראה כמו א-ב פיניקי עברי אבל אני לא מומחה, אז תצטרך לחכות עם זה קצת. מצד שני קח בחשבון שסביר שזהו זיוף, ואפילו לא ממש מתוחכם...
S shay4442 New member 27/10/08 #8 הייתי בודק גם וריאציה של ארמית מאוחרת בכל אופן זה לא ארמית של המאות 6-8 לפני הספירה אבל אולי בתקופה יותר מאוחרת
הייתי בודק גם וריאציה של ארמית מאוחרת בכל אופן זה לא ארמית של המאות 6-8 לפני הספירה אבל אולי בתקופה יותר מאוחרת