עזרה בזהוי שיר

Rictor

New member
עזרה בזהוי שיר

שלום לכולם, אני שומע את השיר הזה כל הזמן בגת אבל לא מצליח לזהות מי שר את השיר. הדבר היחיד שיש לי על השיר זה Oh Nana שחוזר על עצמו כל הזמן. אני יודע השהגרסה שבגת היא Remix אם משהו יודע מי שר את זה בגרסה הזאת?

Rictor

New member
אני יודע שזה קיצבי

זה אחד השירים שהכי כיף לרקוד להם, אני ממש צריך עזרה בזה.

Hypnotize

New member
זה לא זה...

בשיר שהוא מחפש יש Oh Nana Nana Nana Nana שחוזר על עצמו הרבה פעמים... ולא רק בהתחלה אתה בטוח מכיר תשיר הזה! יש לו קצב שמתאים לרקוד אותו מהר בקפיצות מימין לשמאל..

Rictor

New member
גם אני חשבתי שזה ביני מאן

אבל זה לא השיר הזה - או לפחות לא הגירסה ששמעתי. יותר מידי ראגיי ופחות ראפ.

Rictor

New member
לא זה לא - אלוהים זה קשה

משהו חייב להכיר את השיר הזה

kodman

New member
Foxy Brown & Method Man - Ill Na Na

Whos got the illest pussy on the planet? Sugar walls comin down niggaz can't stand it - the Ill Na Na True Absolut Vodka - straight shots.. kodman

kodman

New member
או הצעה אלטרנטיבית: Ughhhh

ופשוט טעית ואמרת Ohhh?
אם כן: Ugggggghh, na na na na Make 'em Say Ughhhhhhhhh na na na na nananananan Master-P - Make Em Say Ugh או שבאמת זה שיר על נענע ..
kodman

Rictor

New member
לא זה גם לא זה

יש פה משהו שמגיע לגת ביום שלישי ומכיר את השיר הזה ???? זה קבוע כמעט כל שבוע שם

kendog keds

New member
אחי תנסה להיות יותר ספציפי

זה יותר היפ הופ או אר אנ'בי? זה גבר או אישה? משהו?

Rictor

New member
הייתי מנסה להיות יותר ספציפי

אבל זאת בעיה, אני שומע את השיר הזה כל שבוע, אבל הבעיה שאני רק זוכר את הקטע הקטן הזה שאני אומר לך. מכיוון שקשה מאוד לכתוב את המילים בטעמים וככה לבטא את השיר הזה באותה צורה - אני לא יודע איך לפרט. זה גבר שר את השיר, ואם תשמע את oh na na של ביני מאן זה מזכיר מאוד את הפתיח של השיר - רק שקצת יותר מהיר. מעבר לזה אין לי איך להסביר. אולי hypnotize תוכל לעזור לי קצת כי אני חושב שהיא מבינה על מה אני מדבר.

Hypnotize

New member
יש סיכוי שזה Oh LaLa

ולא Oh Nana ואני ארשום את מספר הפעמים שהזמר אומר את זה: Oh Na Na Na Na Na Na Oh Na Na Na Na Na Na זה ממשיך... הקצב באותו קטע (כי זה הקטע היחידי שאני זוכרת) הוא בסגנון רגאי ומתאים לרקוד אותו בקפיצה מימין לשמאל כל פעם עם רגל אחת לפי ה Na Na מקווה שזה עוזר..

למעלה