עזרה בהתמצאות

עזרה בהתמצאות

אני עדיין לא כל-כך מסתדרת עם כל הנושא של שליחת הודעותוכדומה. זו פעם ראשונה שאני נכנסת לבד לפורום. בדרך-כלל מי שהיה עושה זאת הוא, כמובן, הבן החמוד שלי. עכשיו אצטרך להסתדר לבד. מקווה שלאט לאט אלמד. מישהו יכול לתת טיפים כלשהם? שלא תהיינה צרות גדולות יותר...

שכחתי להוסיף

שכחתי להוסיף - תודה על קבלת הפנים. האמת היא שכבר מספר שבועות אני "משתתפת פאסיבית" בפורום. התמיכה שמקבלים כאן מחממת את הלב.

VASANA

New member
מק

לך, שלא יטבע...

הדרכה קצרה

א. אם את מעונינת להגיב, מתחת להודעה (עליה את רוצה להגיב)כתוב (בצד ימין למטה) "הוספת תגובה".לחצי ויפתח לך חלון לתגובה ומתחת "שלח". ב. אם את מעונינת לכתוב הודעה חדשה ,בצד ימין למעלה בפורום כתוב "הודעה חדשה".לחצי עליה ויפתח לך חלון. ג. אם ברצונך לשלוח מסר אישי למישהו מתחת להודעה שלו כתוב "מסר למחבר". לחצי ויפתח חלון למסר אישי. ד. אם ברצונך להוסיף סמיילים וכאלה -אם זה בנושא-שימי לב מצד שמאל. אם זה בתוכן הדברים מתחת לחלון בו את כותבת. ואחרון חביב: אם ברצונך לצרף קובץ,או קישור הביטי למטה. מקווה שקצת עזרתי

סמדר בנ

New member
בקשר לקישורים

כשאת רוצה לקשר לאתר אחר את מעתיקה את הכתובת של האתר ומדביקה אותה במקום המיועד, מתחת למילה קישור:. בצד ימין מתחת למילים "מחרוזת מתוכן ההודעה" את כותבת במידויק מילה או יותר מתוך ההודעה שלך (למשל "הקישור). לאחר שתשלחי את ההודעה, המילה שדרכה קישרת תהיה כחולה וכשאת נעמדת עליה, לחיצה על העכבר - לחצן שמאלי תעביר אותך לקישור. אם את רוצה לקשר תמונה או קובץ, את נכנסת בתחתית מסך ההודעה ל "צירוף קובץ" - בוחרת קובץ מתוך המחשב באמצעות ה-BROWSE, לא חייבים להוסיף תיאור לקובץ. זה מאוד פשוט ברגע שמתרגלים.

למעלה