עזרה בהתלבטות

• פותח הנושא jepe
  • פורסם בתאריך

jepe

New member
עזרה בהתלבטות

אני מתלבט בין 2 הניידים הבאים. השימוש בנייד יהיה לקידוד סרטים ומשחקים. ACER 4152LMIGF. ACER ASPIRE1692WLMI. מפרט מצויין ,עם כ.מסך מעולה. אבל אני לא יודע מהי מהירות ההרדיסק בשניהם. חישפתי בכל אתרי המכירה שאני מכיר ולא מצאתי. חוץ מזה מה דעתכם על שניהם?

shoshvany

New member
לאחר בדיקה

על פי היבואן ל1692 יש HD במהירות 4200RPM לגבי השני אנלא יודע אבל די הגעתי למסקנה שכשחנות רושמת UDMA על HD שזה תקן בסיסי בכוננים קשיחים היום זה פשוט 4200RPM כי עדיף לא לכתוב כלום מאשר לכתוב משהו רע...

jepe

New member
תודה,אתה מכיר אולי ניידים בטווח

המחירים הזה(7000-7500) בעלי מפרט דומה עם הרד דיסק בעל מהירות 5400 ? או שהמהירות שלו לא כזאת חשובה למשחקים כבדים ולקידודי סרטים? תודה.

shoshvany

New member
כנס

מהירות הרדיסק קשורה ל א. כל מה שקשור בעבודה עם קבצים גדולים (שזה אומר כל קידוד שהוא, גם ZIP7 מושפע מRPM) ב. זיכרון וירטואלי של WINDOWS שלא יעזור בית דין, ואפילו עם עם ג'יגה זכרון , WINDOWS ישתמש בו (ת'אמת שאפשר לבטל / להגביל אותו אבל עדיף שלא כי אז במידה ואתה צריך אותו, ברגע האמת המחשב יתקע בגלל העומס ולא תגיע לבקרה שלו להחזיר אותו) ואחרי כל זה, כנס לטבלה, היא עדיין בבניה והמחירים לא סופיים, אם אתה רוצה לדעת לגביה עוד קרא מה שכתבתי...

למעלה